Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί…

Δεν αρκούσε που οι εορτασμοί για τη λήξη του διεθνούς ποδηλατικού γύρου της Ελλάδος στα Γιάννενα είχαν μια νότα από την επταετία του Παπαδόπουλου με το κιτς θέαμα και τις γυροβολιές του Αυγενάκη, είχαμε και άλλα εξόχως σουρεαλιστικά και άκρως προφητικά.

Με φόντο τη διαφήμιση της ΔΕΗ, που ήταν ο μεγάλος χορηγός του αθλητικού γεγονότος η βουλευτής της ΝΔ Μαρία Κεφάλα και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελένη Ακονίδου, Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου έσυραν το χορό,την ώρα που η μπάντα έπαιζε το τραγούδι ” το φεγγάρι κάνει βόλτα στης αγάπης μου την πόρτα”.

Μια τέτοια επιλογή ούτε ο φανατικός υποστηρικτής της ρήτρας αναπροσαρμογής της ΔΕΗ Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα μπορούσε να σκεφτεί, διαψεύδοντας εκείνους που υποστηρίζουν ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί…

Βέβαια μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι απλά μας τρολάρουν.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *