Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Ένα άλλο αφήγημα του Μαξίμου για την εξωτερική πολιτική πάει στον πάτο!

Ν. Παναγιωτόπουλος: Δεν είναι η καλύτερη εποχή να λες πράγματα εναντίον της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ

«Δεν είναι η καλύτερη εποχή να λες πράγματα εναντίον της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, γιατί οι σύμμαχοι θέλουν να εξασφαλίσουν ότι αυτή θα παραμείνει προσδεδεμένη στο ΝΑΤΟ, βεβαίως εμείς θα αιτιολογούμε πάντα τις ενστάσεις μας και θα ζητάμε να μεταβάλει η Τουρκία τη συμπεριφορά της», ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μια δήλωση που προκαλεί αίσθηση, αφού με τον πιο επίσημο τρόπο καταρρίπτεται ένα άλλο αφήγημα του Μαξίμου και συγκεκριμένα αυτό που διακινούνταν τόσο καιρό και υποστήριζε ότι η Τουρκία είναι μια απομονωμένη χώρα.

Τουναντίον δια επισήμων χειλέων αποκαλύπτεται ότι η γείτονα χώρα με την τακτική που εφαρμόζει είναι το αγαπημένο παιδί του ΝΑΤΟ και της Ευρώπης σε σύγκριση με τη δεδομένη Ελλάδα.

 

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *