Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Η ώρα της πολιτικής αλλαγής έχει ήδη φθάσει

 

Ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγοντας τις διεργασίες του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. «Η ώρα της πολιτικής αλλαγής έχει ήδη φθάσει. Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα είναι εκ νέου το δίλημμα της εποχής μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο.

Ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε σε 5+1 δεσμεύσεις για ρεαλιστικό πρόγραμμα Προοδευτικής κυβέρνησης από την επόμενη των εκλογών με απλή αναλογική.

Συγκεκριμένα:

1. Ακρίβεια: Παρεμβάσεις για Άμεση μείωση 50% των αυξήσεων στους λογαριασμούς.

2. Εργασία: Αύξηση κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ και επαναφορά εργασιακών δικαιωμάτων

4. Κοινωνική προστασία: Νέο ΕΣΥ και επιστροφή 13ης Σύνταξης

5. Νέα γενιά: Οικονομικά προσιτή στέγη για νέα ζευγάρια και απλοποίηση πρόσβασης στα ΑΕΙ για νέες και νέους

6. Αλλαγή παραγωγικού μοντέλου

Ο κ Τσίπρας έκανε άνοιγμα προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις που αυτοπροσδιορίζονται ως «προοδευτικές», έτσι ώστε να λάβουν μέρος μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ με σε μία κυβέρνηση, η οποία και θα ανατρέψει τις πολιτικές Μητσοτάκη και θα κρατήσει όρθια την κοινωνία.

Ολόκληρη η ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *