Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Περιφέρεια Ηπείρου: Πυρά της Λαϊκής Συσπείρωσης κατά Γ. Ζάψα

Τη χθεσινή συνέντευξη του κ. Γιώργου Ζάψα, επικεφαλής της παράταξης ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ, που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει η προσκείμενη στο ΚΚΕ περιφερειακή παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση.

“Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Ηπείρου, σε όλη τη μέχρι τώρα θητεία της, δεν σταμάτησε λεπτό να συναινεί στη δράση της Περιφερειακής Αρχής της ΝΔ . Η συμφωνία των δύο παρατάξεων είναι πολιτική συμφωνία η οποία εκφράζεται σε όλα τα κύρια ζητήματα ακυρώνοντας έμπρακτα όλους τους επαναστατικούς λεονταρισμούς των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ” αναφέρει η ανακοίνωση στην οποία γίνεται αναφορά στην επισήμανση του κ. Ζάψα ότι το “δικηγορικό γραφείο της κ. Τατάγια είναι ένα πολύ καλό δικηγορικό γραφείο, που ανέλαβε με απευθείας ανάθεση  τα σημαντικά ζητήματα” γεγονός που κατά την Λαϊκή Συσπείρωση αθωώνει εκ προοιμίου την περιφερειακή αρχή που καλείται να απολογηθεί για τις απευθείας αναθέσεις και ταυτόχρονα προσβάλλει όλους τους υπόλοιπους αυτοαπασχολούμενους δικηγόρους της περιοχής για τους οποίους ο κ. Ζάψας θεώρησε ότι μπορούν να αναλάβουν μόνο δευτερεύουσες υποθέσεις.

” Οι αυτοαπασχολούμενοι δικηγόροι της Ηπείρου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Οι δικηγορικοί σύλλογοι πρέπει επιτέλους να πάρουν θέση” καταλήγει το σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *