Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Όταν ο δήμαρχος πάει “κουβά”


Στέφανος Καραμούτσιος

Προσωπικό στοίχημα για τον δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ και την δημαρχιακή Αρχή ήταν η μετεγκατάσταση του 1ου Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Σχολείου στο παλιό Χατζηκώστα.

Από τις πρώτες ενέργειες της δημαρχιακής Αρχής το φθινόπωρο του 2019 ήταν οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις για την έναρξη εργασιών στο χώρο του Παλιού Νοσοκομείου μαζί με το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό, οι οποίες όμως σταμάτησαν άδοξα με παρέμβαση της ΔΕΗ, γιατί η ύπαρξη των υπόγειων δικτύων της στο χώρο κινδύνευε να τινάξει την περιοχή κυριολεκτικά στον αέρα, κάτι που δεν είχαν προβλέψει οι της δημαρχιακής Αρχής, που τους ενδιέφερε μόνο η επικοινωνία.
‘Ετσι παρήλθε το 2019 και οι υποσχέσεις, ότι όλα θα είναι έτοιμα τον Σεπτέμβρη του 2020, προσπάθησαν να αμβλύνουν τις διαμαρτυρίες των γονέων, που ζητούσαν άμεση λύση στο πρόβλημά τους.

Όμως ούτε αυτό δεν έγινε εφικτό και τότε βγήκε ο δήμαρχος και ισχυρίστηκε ότι είναι προσωπικό του στοίχημα να τελειώσουν οι εργασίες μέσα στο 2020 και ότι υπήρχε βάσιμη ελπίδα τα σχολεία να μεταφερθούν και να λειτουργήσουν στην τρέχουσα σχολική χρονιά, 2020- 2021.

Και ενώ οι πάντες περίμεναν ότι σε λίγες ημέρες με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα λύνονταν το θέμα και ότι τα παιδιά θα εύρισκαν επιτέλους την στέγη τους, με εισήγησή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας προτείνει την παράτηση της συστέγασης του 1ου Νηπιαγωγείου με το 1ο δημοτικό σχολείο στο Καπλάνειο με την αιτιολογία ότι δεν έχουν διαμορφωθεί οι χώροι. κλπ κλπ (βλέπε φωτοαντίγραφο της εισήγησης)

Κατόπιν όλων αυτών καθίσταται φανερό ότι ένα άλλο στοίχημα του δημάρχου πήγε περίπατο και για να χρησιμοποιήσουμε την …στοιχηματική διάλεκτο ο δήμαρχος πήγε ¨κουβά”!

Και δεν είναι η πρώτη φορά, αφού τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *