Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ποιες συμβάσεις… ξέχασε η Πελώνη



Η Αριστοτελία Πελώνη αναφέρθηκε με ειρωνικό τρόπο σε όσους στηλιτεύουν την κυβέρνηση για την καθυστέρηση στην κατάθεση των μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία, διαμηνύοντας ότι η κατάθεση των συμφωνιών θα εναρμονιστεί με το νομοθετικό έργο και όχι το… αντίθετο. Μόνο που, τώρα που η κυβερνητική εκπρόσωπος επικαλείται τον φόρτο εργασίας για να δικαιολογήσει την διαρκή αναβολή στην ψήφιση των τριών συμφωνιών, μάλλον έχει ξεχάσει κάποιες άλλες τέτοιου τύπου διακρατικές συμφωνίες που έχουν ήδη περάσει από τη Βουλή τους τελευταίους 3 μήνες.

 Μεταξύ άλλων, η Βουλή έχει κυρώσει την Ενδιάμεση Συμφωνία Οικονομικής Εταιρικής Σχέσης με… τη Γκάνα, την Συμφωνία Προστασίας των Επενδύσεων με το… Βιετνάμ, το μνημόνιο συνεργασίας του υπουργείου Πολιτισμού με το αντίστοιχο υπουργείο της… Ιαπωνίας, αλλά και το αντίστοιχο μνημόνιο συνεργασίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με το υπουργείο Εσωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για… τις άδειες οδήγησης. 

Επίσης, η Βουλή έχει κυρώσει και συμφωνία μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας του Περού για «την πρόληψη της κλοπής, της παράνομης ανασκαφής και της παράνομης εισαγωγής, εξαγωγής, διακίνησης ή μεταβίβασης κυριότητας πολιτιστικών αγαθών και την απόδοσή τους στη χώρα προέλευσης». 

Κατά συνέπεια, ισχύει το αντίθετο απ’ αυτό που ισχυρίστηκε η Αριστοτελία Πελώνη: Δεν προσαρμόζεται το χρονοδιάγραμμα κύρωσης των συμφωνιών με τη Βόρεια Μακεδονία στο νομοθετικό έργο, αλλά το νομοθετικό έργο στην δυσκολία ψήφισης των εν λόγω συμφωνιών από την ελληνική Βουλή…

 matrix24.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *