Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Σχεδιάζοντας την επόμενη ημέρα

 

Οι
επιπτώσεις του κορωνοϊού και η επόμενη μέρα για την επιχειρηματικότητα στην
Ήπειρο

Το Εργαστήριο Επιχειρηματικών Οικονομικών και Αποφάσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων διοργανώνουν  την Δευτέρα, 5 Απριλίου και ώρα 17:30 ανοικτή διαδικτυακή εσπερίδα με στόχο να αποτιμήσει τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στο επιχειρηματικό οικοσύστημα της Ηπείρου και να εκκινήσει μια συζήτηση για το σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Πρόγραμμα

– Καλωσόρισμα

– Τι θα κρατήσουμε μετά την πανδημία; Αν. καθ. Γ. Γκωλέτσης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων /

Ιωάννης Δασκαλόπουλος,MBA – Διευθυντής Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

– Αποτίμηση των επιπτώσεων και η επόμενη μέρα για την Ήπειρο | Δρ. Δ. Δημητρίου, Επιμελητήριο Ιωαννίνων

– Αποτίμηση των επιπτώσεων και η επόμενη μέρα για την Puglia – Ιταλία |C. Albertini / F. Abbrescia, Επιμελητήριο Bari

– Η επόμενη μέρα για τον τουρισμό | καθ. Δ. Μπούχαλης, Πανεπιστήμιο Bournemouth, Η.Β.

– Η επόμενη μέρα για τη νεανική επιχειρηματικότητα | Δρ. Α. Καραγιαννάκη, ACEin – Ο.Π.Α.

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Young EntrepreneursStartupSchool» (YESS). To έργο ΥΕSS συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από τα Εθνικά Ταμεία των Χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Interreg V-A Ελλάδα Ιταλία Programme 2014 -2020”.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Webex ,https://e-meeting.webex.com/e-meeting/j.php?MTID=mf73ab84469dec76bb2459108fa20fe72 (κωδικός εισόδου 1919) και μέσω facebooklive στη σελίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων https://www.facebook.com/CCIIOANNINA.GR και στη σελίδα του έργου YESS.

Πληροφορίες: Δ. Κιτσικόπουλος (για το Παν. Ιωαννίνων) email:info@yessincubation.eu / Κ. Κυρίτσης (για το Επ. Ιωαννίνων) email: info@cci-ioannina.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *