Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σε free covid city μετατρέπει τα Γιάννενα ο Μωυσής Ελισάφ

Μπορεί ο δήμος Ιωαννιτών να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, όπως άλλωστε και όλοι οι δήμοι της χώρας, όμως σε λίγες εβδομάδες θα έχει κάτι που όλη η Ελλάδα θα το ζηλεύει.

Θα είναι η πρώτος free covid δήμος της χώρας! Και τούτο θα οφείλεται στις ενέργειες του δημάρχου Μωυσή Ελισάφ, του πρώτου Εβραίου δημάρχου στην Ελλάδα.

Με συντονισμένες ενέργειες του κ. Μωυσή ο αντίστοιχος ΕΟΔΥ του Ισραήλ θα αναλάβει τον εμβολιασμό των κατοίκων του δήμου, υιοθετώντας τα Γιάννενα, μια πόλη στην οποία μέχρι το 1944 υπήρχε μια σφύζουσα από ζωή Εβραϊκή κοινότητα.

Ο εμβολιασμός των κατοίκων του δήμου θα αφορά τις ηλικίες από 20 έως 60 ετών καθώς για τις ηλικίες άνω των εξήντα βρίσκεται εν εξελίξει το πρόγραμμα εμβολισμού του ΕΟΔΥ και ο δήμαρχος δε θέλει να δημιουργηθούν εμπλοκές.

Προς τούτο σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα δημιουργείται ένα κέντρο εμβολιασμού, ενώ στη δημοτική κοινότητα Ιωαννίνων θα λειτουργήσουν τρία κέντρα εμβολιασμού.

Μάλιστα είναι έτοιμη και η ηλεκτρονική πλατφόρμα του δήμου με το όνομα Ioannina free covid city, στην οποία θα εγγράφονται από αύριο, παίρνοντας σειρά οι κάτοικοι του δήμου.

Ο εμβολιασμός θα αρχίσει στις 7 Απριλίου με την ηλιακή ομάδα των 50 με 60 και η φιλοδοξία του δημάρχου είναι μέχρι τέλους Μαϊου να έχει εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός του δήμου, ώστε από την αρχή του Ιουνίου η περιοχή μας να μπορέσει χωρίς κανένα κίνδυνο να δεχτεί τους πρώτους τουρίστες, που θα είναι κατά προτεραιότητα από το Ισραήλ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *