Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Όχι στη φορολογία της μη επιστρεπτέας προκαταβολής


Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων με επιστολή του προς τους αρμόδιους υπουργούς  και τους βουλευτές Ιωαννίνων, ζητάει να μη
φορολογούνται τα ποσά της μη επιστρεπτέας προκαταβολής που παίρνουν
επιχειρήσεις μέσω των προγραμμάτων των Περιφερειών.

“Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην επιχειρηματικότητα λόγω covid-19 θεωρούμε ότι θα πρέπει να είναι μέλημα σας η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και όχι δια της πλαγίας οδού η extra φορολόγηση της.Δεν είναι δυνατόν οι επιχειρήσεις που λαμβάνουν μη επιστρεπτέα προκαταβολή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω των Περιφερειών της χώρας για να στηρίξουν τις επιχειρήσεις τους, να φορολογούνται τα επιδοτούμενα ποσά”, τονίζεται στην επιστολή.

“Οι επιδοτήσεις θα πρέπει να εξαιρούνται από το σύνολο των εσόδων από επιχειρηματικές συναλλαγές και να μην προσμετρώνται στον υπολογισμό του εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα.Παρακαλούμε όπως αποφασίσετε άμεσα να προβείτε στην απαραίτητη θέσπιση της ειδικής νομοθετικής ρύθμισης που θα ρυθμίζει τα παραπάνω και θα εξαιρεί τα ποσά από το ΔΕΛΦ 1080132 ΕΞ 2015/2.6.2015 έγγραφο της ΑΑΔΕ” καταλήγει η επιστολή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *