Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μείωση εισοδήματος για έναν στους δύο εργαζόμενους

 

Μείωση εισοδημάτων, που αφορά σχεδόν 6 στους 10 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, έδειξαν τα αποτελέσματα ειδικής θεματικής έρευνας κοινής γνώμης, της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ), μαζί με το Ινστιτούτο Εργασίας.

Αναλυτικότερα, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της έρευνας , το 36% δηλώνει μείωση μεγαλύτερη του 21%, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως, το 48% των εργαζομένων που αναφέρουν μείωση εισοδημάτων, δηλώνουν απαισιόδοξοι για την εξέλιξη της αμοιβής τους για το επόμενο 6μηνο.

Επίσης, το 39% των εργαζομένων, δηλώνουν απαισιόδοξοι για τη διατήρηση της θέσης εργασίας τους, ενώ, το 56% των ερωτηθέντων εκφράζει, επίσης, απαισιοδοξία για την πορεία της χώρας στους μήνες που έρχονται . Και τα δύο ποσοστά, παρουσιάζονται αυξημένα κατά 1% και 4% αντίστοιχα , σε σύγκριση με ανάλογη έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.Παράλληλα, όσον αφορά την τηλεργασία, σχετικά με τις ώρες εργασίας, τα εργασιακά δικαιώματα, την ψυχική ισορροπία αλλά και την προσωπική ζωή, η πλειοψηφία των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα, αξιολόγησε ως αρνητικές τις επιπτώσεις της συγκεκριμένης μορφής εργασίας.

Περισσότερα ΕΔΩ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *