Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Να παραιτηθούν οι Καχριμάνης και Σουκουβέλος εάν παραβίασαν το lockdown!

 

Ενώ τα Γιάννενα είναι σε καθεστώς λοκντάουν με τους περιορισμούς στην εστίαση να είναι αυστηροί, σάλο προκαλεί στην Γιαννιώτικη κοινωνία μια ανάρτηση στο διαδίκτυο, που εμφανίζει τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Ζαγορίου Γιώργο Σουκουβέλο να τρώνε και να πίνουν στην Λάιστα με την ευκαιρία των …εγκαινίων του νέου τάπητα ασφαλτόστρωσης.

Σημειώνεται ότι λίγη ώρα μετά την ανάρτησή της η φωτογραφία κατέβηκε αλλά η κατακραυγή δεν σταμάτησε ούτε θα σταματήσει, αφού οι διακηρύξεις περί ατομικής ευθύνης από τους τοπικούς ηγέτες ακυρώνονται στην πράξη από τους ίδιους.

Οι Γιαννιώτες απαιτούν άμεσες εξηγήσεις και άμεση ανάληψη ευθυνών ακόμη και με την παραίτηση των Καχριμάνη- Σουκουβέλου, όπως θα γινόταν σε κάθε ευνομούμενη Ευρωπαϊκή χώρα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *