Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων διοργανώνει συλλαλητήριο στις 13 Οκτωβρίου

 


Συλλαλητήριο διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, στο χώρο μπροστά από τα γραφεία του, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 6.30 και με ανακοίνωσή του καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους επιστήμονες και τους φοιτητές να λάβουν μέρος σε αυτό.

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι “έκανε κουρελόχαρτο όλα τα πρωτόκολλα υγείας για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών στον τουρισμό, στις μεταφορές, στα ξενοδοχεία και ότι έχει εγκληματικές ευθύνες για την υγεία των εργαζομένων.
“Τα κενά και οι ελλείψεις στα νοσοκομεία παραμένουν και αφήνουν τη ζωή μας ανοχύρωτη. Στα σχολεία στοιβάζουν τα παιδιά μας σε 25αρια τμήματα σε αίθουσες κλουβιά. Με τη δική τους ανοχή δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός έλεγχος στους χώρους δουλειάς με αποτέλεσμα να παίζεται η υγεία μας κορώνα – γράμματα. Τα κρούσματα στο Νομό μας το τελευταίο διάστημα είναι τόσα που δε μας επιτρέπουν να εφησυχάζουμε”, τονίζει η ανακοίνωση που ζητά μεταξύ των άλλων:

· Λήψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας της υγείας και της ασφάλειας μαθητών και εκπαιδευτικών, ώστε να είναι ομαλή και με ασφάλεια η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Σχολεία καθαρά με 15 μαθητές στην τάξη.

· Πλήρη, επαρκή κι αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό του δημόσιου συστήματος Υγείας με προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με πλήρη εργασιακά δικαιώματα.

-Να ανοίξουν όλες οι δημόσιες δομές υγείας που έκλεισαν τα προηγούμενα χρόνια.

– Επίταξη των ιδιωτικών διαγνωστικών για μαζικά δωρεάν τεστ στον πληθυσμό και των ιδιωτικών ΜΕΘ.

· Μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *