Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΜέΡΑ25 Ιωαννίνων: Η καταδίκη της “Χρυσής Αυγής” είναι μόνο η αρχή

Το ΜέΡΑ25 Ιωαννίνων καταδικάζει τη ΧΑ και την ιδεολογία του μίσους με την οποία έχει δηλητηριάσει την πολιτική ζωή και καλεί στην αντιφασιστική συγκέντρωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής που θα γίνει την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου, στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων , στις 10.00 

“Καθώς αναμένουμε με κομμένη την ανάσα την καταδίκη των δολοφόνων της «Χρυσής Αυγής», δεν ξεχνάμε την πολιτική επιτυχία τους. Μπορεί, ευτυχώς, να μην τους βλέπουμε πια στα έδρανα της Βουλής, όμως οι βασικές ιδέες που εκείνοι εισήγαγαν στην Βουλή όχι μόνο παραμένουν εντός του Κοινοβουλίου αλλά και πρωταγωνιστούν στο κυρίαρχο αφήγημα κομμάτων εξουσίας” τονίζει το ΜέΡΑ25. 

“Το ΜέΡΑ25 θα είμαστε έξω από το Δικαστήριο, αναμένοντας μαζί με όλες και όλους τους αντιφασίστες την καταδίκη των δολοφόνων της «Χρυσής Αυγής». Όταν, όπως ελπίζουμε, αυτή ανακοινωθεί, θα γιορτάσουμε για λίγο αλλά αμέσως μετά θα ξαναρχίσουμε τον αγώνα για να ξηλωθούν οι ιδέες των αυγών του φιδιού από το πολιτικό σύστημα” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *