Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έβγαλε …λαγούς ο Ριζόπουλος!

΄

Ήταν μια εβδομάδα από κάθε άποψη επιτυχημένη για τον επικεφαλής των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρο Ριζόπουλο.

Μπορεί το περιφερειακό συμβούλιο να έχει τα κακά του χάλια και να μην είναι σε θέση να παράξει  πολιτική, από όπου  θα έχουμε και πολιτικά γεγονότα, αφού και λόγω κορωνοϊού βρίσκεται εν υπνώσει, όμως ο Σ. Ριζόπουλος βρίσκει τρόπους  να βρίσκεται στο κέντρο της πολιτικής επικαιρότητας με όσα λέει και όσα κάνει.

Έτσι η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την προηγούμενη Πέμπτη και τα θέματα που έθιξε προκάλεσαν το γενικότερο ενδιαφέρον.

Μάλιστα η θέση του για το Νησί, τα καραβάκια και οι ενέργειες που πρόκειται να κάνουν οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ για να σταματήσει μια κατάσταση που από χρόνια κακοφορμίζει, έτυχε γενικότερης αποδοχής.

Μπορεί, όσοι έχουν σχέση με τον συνεταιρισμό των πλωτών μέσων με τα οποία συνδέεται το νησί με τα Γιάννενα, να ενοχλήθηκαν όμως η συντριπτική πλειοψηφία των Γιαννιωτών -και όχι μόνο- επικρότησαν τις θέσεις Ριζόπουλου.

Ήταν σαν ο Ριζόπουλος να έβγαλε λαγό από το μανίκι του την κατάλληλη ώρα, σχολίασε συνεργάτης του.

Ως επακόλουθο των προηγουμένων, χθες Σάββατο,  ο Ριζόπουλος επέλεξε την ταβέρνα του κ. Παγωτού στη Ντραμπάτοβα, απέναντι από το Νησί, για να βγάλει έναν ακόμη λαγό, πραγματικό αυτή τη φορά, προσφορά από καλό του φίλο.

Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και αν και φθινόπωρο πολύ ζεστή, το τοπίο μαγευτικό, στη λίμνη οι πάπιες κολυμπούσαν στα κατακάθαρα νερά της, απόδειξη της δουλειάς του Προέδρου του Φορέα της Λίμνης και οι επισκέπτες θαύμαζαν το μαγευτικό τοπίο με το νησί απέναντι να καθρεπτίζεται στα νερά της Παμβώτιδας.

Ο λαγός “στιφάδο” ήταν πολύ νόστιμος και η παρέα του Σ. Ριζόπουλου, που αποτελούνταν από φίλους  και συνεργάτες του,είχε την ευκαιρία να τον απολαύσει.

Και επειδή ο λαγός ήταν και ευμεγέθης ( δεν ήταν λαγός αλλά …λάγαρος) -εκτός της παρέας Ριζόπουλου- είχαν την ευκαιρία να τον δοκιμάσουν  και άλλοι γνωστοί, εμπλεκόμενοι με την τοπική πολιτική, Γιαννιώτες που παραβρέθηκαν εκείνη την ώρα στην ταβέρνα.

Ο μόνος που δεν τον δοκίμασε ήταν ο Πρόεδρος του Φορέα της Λίμνης Φίλιππας Φίλιος, που επισκέφτηκε και αυτός την ταβέρνα με την παρέα του.

Και ο λόγος δεν ήταν άλλος από την συναδελφική αλληλεγγύη.

Γιατί, ο λαγός του Μωυσή Ελισάφ και του Αλέκου Καχριμάνη, αγαπητός Φίλιππας, ποτέ δεν θα έτρωγε έναν συνάδελφό του! 

Έχουν και οι πάσης φύσεως λαγοί τους άγραφους κώδικες ηθικής που ποτέ δεν τους παραβιάζουν…

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *