Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Λαϊκή Συσπείρωση: “Θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν για κλάματα η στάση του Δήμαρχου Ιωαννιτών

 

 
“Θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν για κλάματα η προσπάθεια του Δήμαρχου Ιωαννιτών χθες να επιδείξει τα δημοκρατικά του αισθήματα, παρά το γεγονός ότι δεν ανέχεται ούτε να ακούει διαφορετική άποψη από την κυρίαρχη αστική ιδεολογία, αυτή που και ο ίδιος στηρίζει από τη θέση του” τονίζει σε σχόλιό της η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ιωαννιτών, αναφερόμενη στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

“Μέχρι ότι δεν συντάσσεται με την κυβερνητική παράταξη έφτασε να ομολογήσει δημοσίως, ως μη όφειλε, αφού πρώτα είχε επαναλάβει όλη την κυβερνητική γραμμή προπαγάνδας, την ίδια που πριν λίγες ώρες είχε αναλύσει και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.Με δηλώσεις καρμπόν Δήμαρχος και Περιφερειάρχης, ενάντια στις μαθητικές καταλήψεις και υπέρ του κυβερνητικού έργου στην Υγεία προσπαθούν να στείλουν στην ατομική ευθύνη τις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας στη χώρας” συνεχίζει το σχόλιο που
κατηγορεί τον κ. Ελισάφ ότι “όχι απλά κυβερνητικός είναι, αλλά μέχρι και εξωτερική πολιτική για την κυβέρνηση έχει φτάσει να κάνει μέσα από το Δημαρχείο, προετοιμάζοντας μήνες ολόκληρους την επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη.
“Δεν είναι “μικροπολιτική” ότι η διασπορά του ιού γίνεται στις αίθουσες των 25 μαθητών, η κοινή λογική είναι. Δεν είναι “ενημέρωση” ότι 8 κλίνες ΜΕΘ στο ΠΓΝΙ, που μπορούν να γίνουν 16, είναι επαρκείς για μια πόλη 100.000 κατοίκων. «Καραμέλα και προπαγάνδα» κυβερνητικού εκπροσώπου είναι” καταλήγει το σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *