Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο δήμαρχος δεν “αδειάζει”

 


Την “αδυναμία” του δημάρχου να ορίσει ένα ραντεβού με την διοίκηση του Ε.Κ.Ι,  προκειμένου να του θέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία, σχολιάζει το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

“Φαίνεται πως ο δήμαρχος δεν «αδειάζει». Ενδεχομένως να μην θεωρεί άξιο λόγου να μας
εξηγήσει πώς το 28ο Νηπιαγωγείο «το έφαγε η μαρμάγκα». Εκτός και αν ο
«σταβλισμός» 30 νηπίων σε μια σχολική αίθουσα  είναι η επιλογή του Δημάρχου,  ως μια πρότυπη νηπιακή δομή εκπαίδευσης”αναφέρει με δηκτικό τρόπο το Εργατικό Κέντρο.

“Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των σχολικών καθαριστριών, γονέων και εκπαιδευτικών για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων, τρεις μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς” τονίζεται στο σχόλιο, που επικρίνει την επιλογή της δημάρχου να τοποθετήσει σχολικές καθαρίστριες σε τρία ταυτόχρονα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών, γεγονός που είναι ενδεικτικό της αντίληψής του για την ασφάλεια των σχολείων.

“Οι επιλογές αυτές δεν υποκρύπτουν διαχειριστική ανικανότητα. Είναι συνειδητή ταξική επιλογή να βάλει τους δημότες να πληρώσουν τα σπασμένα της πανδημίας. Άξιος ο μισθός του” καταλήγει το ΕΚΙ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *