Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κ. Μπάρκας: Αλαζονική και αντιδημοκρατική η συμπεριφορά του διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας

 

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την συνάντηση Μπάρκα-εργαζομένων

 

Τον διοικητή του νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Σκανδάλη καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας.

Ο κ. Μπάρκας καταλογίζει στον διοικητή του νοσοκομείου αντιδημοκρατική συμπεριφορά, γιατί σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πρώην υφυπουργός Εργασίας, ο κ. Σκανδάλης έδωσε εντολή να τον απομακρύνουν από το αύλειο χώρο του Νοσοκομείου, όπου είχε συνάντηση με το Σωματείο Εργαζόμενων, τηρώντας τα προβλεπόμενα εκ του Νόμου απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, όπως αποδεικνύεται και από το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Για το συμβάν – όπως αναφέρει ο κ. Μπάρκας- έχει ενημερωθεί και ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας, κ. Κικίλιας.

“Είναι αντιδημοκρατικός και αλαζονικός ο τρόπος συμπεριφοράς του πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Άρτας, που εξαργύρωσε τα κομματικά ένσημα, οριζόμενος στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διοικεί με το “εντέλλεσθε” και αυταρχικά. Η τρομοκρατία που επιβάλλει στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου δεν θα περάσει” καταλήγει η ανακοίνωση- καταγγελία.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *