Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και ο Χοσέ Χολέμπας στο δρόμο που χάραξε ο Νίκος Μπίστης!

Αλλάζοντας φιλοσοφία οι μεγάλες ομάδες του Κέντρου στη φετινή μεταγραφική περίοδο ενίσχυσαν το ρόστερ τους με παίκτες έμπειρους, ελπίζοντας ότι η εμπειρία τους θα έχει άμεσα αποτελέσματα. Μάλιστα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και ο Χοσέ Χολέμπας δεν χρειάζονται σύσταση, αφού είναι γνωστοί στην Ελλάδα ούτε και χρόνο προσαρμογής στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αφού είναι γνώστες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ένα άλλο στοιχείο που χαρακτηρίζει τη δοκιμασμένη αυτή ποδοσφαιρική συνταγή είναι ότι οι ηλικίες των Ανσαριφάρντ και Χολέμπας, αθροιζόμενες φτάνουν, αν δεν ξεπερνούν, την ηλικία ενός άλλου μεταγραφικού αποκτήματος, που αποκτήθηκε την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο από άλλη ομάδα του Κέντρου και που σε διάστημα λίγων μηνών έκανε απόσβεση των χρημάτων, που δαπανήθηκαν, παίζοντας με συνέπεια το γνωστό του βιρτουόζικο παιγνίδι στο κέντρο και μοιράζοντας ασίστ στους επιθετικούς του τύπου” πάρε και βάλτο”!
 
Για όποιους δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, τους πληροφορούμε ότι αυτός είναι ο Νίκος Μπίστης, που δεν έχει καμιά σχέση με τον Μπιστάκη που είχε φέρει τη δεκαετία του 70 ο ΠΑΟ αλλά έφυγε για λόγους άσχετους με την αξία του.


Βασίλης Μαυρομάτης, του αθλητικού τμήματος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *