Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκέτο παρακράτος ο ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν είναι μόνο τα ηχητικά ντοκουμέντα Μιωνή, που αποδεικνύουν την ύπαρξη παρακράτους από τον ΣΥΡΙΖΑ ( εδώ που τα λέμε κράτος δεν υπήρξε ποτέ, αφού τα ηνία και τους αρμούς του κράτους τα κατέχουν πάππου προς πάππου οι γνωστοί ιδιοκτήτες του) αλλά όπως ανακοίνωσε ο δαιμόνιος υπουργός κ. Πέτσας υπάρχει και φωτογραφικό υλικό, που κατέγραψε δορυφόρος του Μιωνή και επιβεβαιώνει το συμπέρασμα της εθνικής κυβερνήσεως ότι στα πέντε αυτά σχεδόν χρόνια λειτουργούσε ένας σκληρός παρακρατικός μηχανισμός, που παρακολουθούσε τους πάντες και τα πάντα.
Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε υπηρεσία ο παρακρατικός αυτός μηχανισμός παρακολουθούσε τους πολίτες και ετοιμάζονταν για την κατάληψη του κράτους!
Ευτυχώς όμως ο λαός ξύπνησε και έφερε στην κυβέρνηση τους πραγματικούς δημοκράτες και Ηρακλείς της κράτους και οι παρακρατικοί θα  έχουν την τύχη που τους αξίζει.
Στη φωτογραφία αυτή, που είναι πραγματικό ντοκουμέντο, παρακρατικός του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθεί την συνομιλία των παρακείμενων πολιτών.
Όμως δεν γνώριζε ο αφελής, ότι ο δορυφόρος που είχαν εγκαταστήσει ο Μιωνής  τον παρακολουθούσε και σήμερα αυτή η φωτογραφία και πολλές άλλες, που έχει ο κ. Πέτσας θα έλθουν στο φως και θα αποτελέσουν τα τεκμήρια για να στηθεί ειδικό δικαστήριο που θα δικάσει τους παρακρατικούς του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας εκτός νόμου το κόμμα αυτό.
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *