Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί έπεσε από την σκάλα η Μαρίνα Πατούλη;

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι βρέθηκε χθες το βράδυ η Μαρίνα Πατούλη, η οποία είχε ένα ατύχημα στο σπίτι της, πέφτοντας από τις σκάλες.

Η κ. Πατούλη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και της έγιναν εξετάσεις και σήμερα νιώθει πολύ καλύτερα! 

Η Μαρίνα έγραψε ένα μήνυμα λέγοντας πως πήρε εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι της, ευχαρίστησε όσους της έστειλαν μηνύματα αγάπης, ενώ σχολίασε και τα αρνητικά μηνύματα που δέχθηκε πριν λίγες μέρες…

«Η ζωή είναι στιγμές..!Ομορφες στιγμές
χαλάρωσης,ξενοιασιάς ,θετικής διάθεσης …Όμως κ δύσκολες στιγμές που
νοιώθεις δίπλα σου τους ανθρώπους που σε νοιάζονται κ σε αγαπούν
αληθινά!!!!Ολους εσάς ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κ αντλώ δύναμη
να ανταπεξέρχομαι στα δύσκολα ….Λυπάμαι αν σας ανησύχησα,μετά από ένα
μικρό ατύχημα στο σπίτι,αναρρρώνω με ασφάλεια !!!Υ.Γ «αλλάζω γόβες…Θα
επιλέξω κόκκινες αυτή τη φορά κ πιο δύσκολο δρόμο !!!!

Αυτά για για τους κακεντρεχείς «φίλους κ φίλες»😘
Σας αγαπώ όλους»!

Όμως η Μαρίνα  ζήτησε από τον πνευματικό της Γέροντα Μειλίχιο να της δώσει μια εξήγηση για το ατύχημα και εκείνος την πληροφόρησε ότι τα κακό έγινε, γιατί οι μπαχαλοσατανίστριες του ΣΥΡΙΖΑ την μάτιασαν και της χάρισε ένα χρυσό σταυρό, που δεν πρέπει να το αφήνει ούτε στιγμή από εδώ και πέρα, γιατί αυτά τα φθονερά όντα πάντα θα βυσσοδομούν στο σκοτάδι, γιατί ζηλεύουν το φως και την λάμψη που εκπέμπει σε κάθε εμφάνισή της…
Ρίτα Πουλακίδα, εξ Αθηνών

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *