Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Γκόλ από την σέντρα έβαλε ο Ριζόπουλος στον Καχριμάνη!

Η στιγμή που σκοράρει ο Ριζόπουλος

Ως το γκολ της χρονιάς ψηφίστηκε από τους αθλητικούς συντάκτες αυτό που έβαλε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο φορ των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρος Ριζόπουλος.

Την ώρα που το ματς παίζονταν στο κέντρο  και όλοι είχαν την προσοχή τους στραμμένη στη “Γέφυρα στο μέλλον”, ο δαιμόνιος φορ των Οριζόντων, ενώ έβλεπε προς την εστία της Ομάδος του, με τον ώμο στραμμένο προς την εστία Καχριμάνη, με ένα περίτεχνο σουτ- αλά Μέσι- έστειλε τη μπάλα στο δεξιό παραθυράκι της εστίας του Καχριμάνη.
“Αν ο σεισμός της Πάργας απειλεί το γεφύρι της Πλάκας, ώστε να χρειάζονται 300 τόσες χιλιάδες ευρώ με απευθείας ανάθεση για την προστασία του, τότε η αναστήλωση ήταν της πλάκας” είπε ο Ριζόπουλος, βάζοντας το πιο εύκολο αλλά και εντυπωσιακό γκολ της χρονιάς…
Ρίτα Πουλακίδα, του αθλητικού ρεπορτάζ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *