Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πανέτοιμος για το ενδεχόμενο νέων εκλογών είναι ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

Μπορεί η κυβέρνηση να απεργάζεται σχέδια αιφνιδιαστικών εκλογών, ελπίζοντας ότι θα βρει απροετοίμαστο το κόμμα της αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο.
Και τούτο, γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνώστες των προθέσεων του πρωθυπουργού και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, έχοντας τις μηχανές του κόμματος αναμμένες στο φουλ και περιμένοντας το σύνθημα της έναρξης της νέας μάχης.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ετοιμότητας και της αισιοδοξίας που επικρατεί στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ είναι και η φωτογραφία, που δημοσίευσε ο φίλος και σύντροφος Όμηρος Χαρίσης από την χθεσινή κινητοποίηση για την υγεία, που δείχνει ανάγλυφα και την αποφασιστικότητα αλλά και την αισιοδοξία της τοπικής ηγεσίας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Ρίτα Πουλακίδα, επί των κινημάτων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *