Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τα Σκάνδαλα Εκθέτουν Τη Χώρα – Όχι η Αποκάλυψή Τους

“Για εκείνους που εδώ και εβδομάδες κατηγορούν τους Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ότι με την ανάδειξη υποθέσεων αδιαφάνειας όσον αφορά διαχείριση δημοσίου χρήματος και σκανδάλων εκθέτουν τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η καλύτερη απάντηση ήρθε σήμερα από την εφημερίδα: “The Guardian” η οποία με δημοσίευμά της (Πατήστε ΕΔΩ ) για τα σκάνδαλα των “voucher- Σκοιλ Ελικικού”, της ενημερωτικής καμπάνιας ύψους 20 εκ. ευρώ για τον COVID-19 και την άρνηση της κυβέρνησης να δώσει στη δημοσιότητα τις οικονομικές λεπτομέρειες σε σχέση με την καμπάνια” επισημαίνει σε ανκοίνωσή του το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

“Σωστά ο συντάκτης του άρθρου δεν ταυτίζει την κυβέρνηση με τη χώρα, αλλά αποδίδει την αδιαφάνεια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι «μόνιμοι ιδιοκτήτες της χώρας» ίσως θεωρούν ότι πρέπει να φέρουμε πίσω τα “Greek Statistics” και πως όποιος τα ξεσκεπάζει, δυσφημεί δήθεν τη χώρα…

Τα σκάνδαλα εκθέτουν τη χώρα – όχι η αποκάλυψή τους. Στο κάτω κάτω ακόμα και οι ίδιοι οι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτουν στις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις και στα social media τους τις περιπτώσεις αδιαφανούς διαχείρισης του δημοσίου χρήματος που έχουν άρωμα σκανδάλων” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *