Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

“Ενότητα Πολιτών”: Ναι μεν αλλά

Την συμμετοχή της δια επιστολικής ψήφου στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώνει η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα».

Με την συμμετοχή της αυτή διασφάλισε την απαιτούμενη απαρτία, ώστε να ληφθεί η απόφαση για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού που αφορά την χρηματοδότηση της επικουρικής υπηρεσίας αποκομιδής απορριμμάτων για ορισμένο, μικρό διάστημα από ιδιώτη.

Η “Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα” θεωρεί πως στην παρούσα φάση προέχει η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ο ευπρεπισμός του Δήμου, καταστάσεις οι οποίες τέθηκαν εκτός ελέγχου με αποκλειστική ευθύνη τη Δημοτικής Αρχής.
Παράλληλα όμως η παράταξη του κ Μπέγκα εκφράζει τις εξής επιφυλάξεις:

Α. Θεωρεί ότι οι όροι δημοπράτησης του διαγωνισμού δεν προστατεύουν τα συμφέροντα του Δήμου.

Β. Ποτέ μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή δεν κατέθεσε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο στο οποίο θα αποτυπώνονται οι σημερινές δυνατότητες της διεύθυνσης καθαριότητας του Δήμου, ώστε να αξιολογηθούν οι πιθανές συμπληρωματικές ανάγκες.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *