Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι ανεμογεννήτριες στο Μέτσοβο προκαλούν εμφύλιο πόλεμο στη Νέα Δημοκρατία

Τελικά οι ανεμογεννήτριες στο Μέτσοβο  είναι η αιτία για να πάρουν τα βουνά τα τοπικά στελέχη και όχι μόνο της Νέας Δημοκρατίας σε έναν πρωτότυπο εμφύλιο πόλεμο.


Από τον περιφερειάρχη της Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, που δεν συμφωνεί με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην περιοχή του Μετσόβου ( πατήστε ΕΔΩ) μέχρι τον φίλο του Άδωνη Γεωργιάδη,  επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μετσόβου «Δύναμις Δημοτών» και πρώην γραμματέα της τοπικής Ν.Ε, Σπύρο Βασιλείου, που βλέπει διαφορετικά το ζήτημα διεξάγεται ένας εμφύλιος πόλεμος με εκατέρωθεν κτυπήματα.
Εκεί που τα στελέχη αυτά ήταν αναφανδόν υπέρ του νέου νόμου για το περιβάλλον, που δίνει δυνατότητες και σε περιοχές natura  με διαδικασίες fast truck να αναλαμβάνονται επιχειρηματικές δραστηριότητες, όλα ανατράπηκαν, όταν οι δραστηριότητες αυτές αφορούν τα ιερά βουνά του Μετσόβου.
Τώρα αυτοί οι παράγοντες θυμήθηκαν ότι το ζήτημα του περιβάλλοντος είναι σοβαρό και απαιτείται σοβαρός σχεδιασμός.
Πώς όμως να γίνονται πιστευτοί με τέτοιες καιροσκοπικές και εκ του πονηρού θέσεις;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *