Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μια σημαντική πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προχωρά η Δημοτική Αρχή στην προσπάθειά της να αναδείξει την πολιτιστική ταυτότητα της πόλης και να μελετήσει την ιστορία της.
Έτσι το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων υπέγραψε προγραμματική συμφωνία με την πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία Glaxon και  μέσω της μόχλευσης κεφαλαίων θα ερευνηθεί το DNA των κατοίκων της πόλης.
Είναι σημαντικό ζήτημα να ερευνηθεί, ποιοι εκ των σημερινών δημοτών είναι πραγματικοί Γιαννιώτες και ποιοι όχι, γιατί σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της διάσημης ανθρωπολόγου κ. Μαλάμωφ, το DNA των κατοίκων παίζει σημαντικό ρόλο στην πολιτική συμπεριφορά των ανθρώπων, κάτι που ενστερνίζεται πλήρως ο κ. Ελισάφ, ο οποίος κοινοποίησε τις επιστημονικές αυτές απόψεις της Μαλάμωφ στην προσωπική του σελίδα.
Η κ. Μαλάμωφ με επιστημονικό άρθρο υποστηρίζει ότι στα Γιάννενα όσοι αντιστρατεύονται την πολιτική των  Ελισάφ-Γκόντα- Μπαρτζιώκα δεν είναι Γιαννιώτες και αυτό επηρεάζει την σκέψη τους.
Έτσι μέσω αυτού του μεγαλόπνοου προγράμματος θα μελετηθεί η γενετική προέλευση των κατοίκων και θα λυθεί και επιστημονικά το πρόβλημα με στόχο, όσοι δεν είναι πραγματικά Γιαννιώτες να αποκλειστούν οριστικά από τις πολιτικές διαδικασίες του δήμου, με νομοθετική ρύθμιση που θα φέρει ο κ. Θεοδωρικάκος και θα εφαρμόσει η αρμόδια για όλα τα θέματα Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.
Σύμφωνα με την προγραμματική συμφωνία οι πρώτοι που θα ερευνηθούν γενετικά θα είναι οι κάτοικοι του Κάστρου και θα ακολουθήσουν οι άλλες συνοικίες της πόλης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *