Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Η καμπάνα του τουρισμού κτυπά λυπητερά στα Γιάννενα



Πριν μερικές ημέρες έκπληκτοι οι Γιαννιώτες πληροφορήθηκαν ότι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου συνήλθε όχι η θεσμοθετημένη επιτροπή  Τουρισμού του Δήμου αλλά ένα νέο όργανο με τον πομπώδη τίτλο “επιτροπή Ανασυγκρότησης Τουρισμού”, που αποτελούνταν από πρόσωπα της επιλογής του Δημάρχου.
Μεταξύ άλλων ο κ. Ελισάφ κάλεσε και τον πρώην αντιδήμαρχο τουρισμού επί δημαρχίας Μπέγκα, κ. Νίκο Γκόλα, που πήγε στην συνεδρίαση της εν λόγω επιτροπής, χωρίς μάλλον να ενημερώσει την παράταξή του, αν συμπεράνουμε  και από την ανακοίνωση της “Ενότητας Πολιτών”, που έμμεσα εξέφρασε την ενόχλησή της.
Ο δήμαρχος έβγαλε μια πρώτη ανακοίνωση που μιλούσε ότι η νέα δημοτική Αρχή συνεχίζει από εκεί που παρέλαβε και άλλα σχετικά και το αποτέλεσμα από την πρώτη αυτή συνεδρίαση της Επιτροπής, που λειτουργεί κατά τον δήμαρχο ως δεξαμενή σκέψης, ποιο ήταν;
Ένα άρθρο στον Ηπειρωτικό Αγώνα , όπου ο κ. Ελισάφ αναπτύσσοντας τις θέσεις του για το μέλλον του τουρισμού στην πόλη μας, μας πληροφορεί ότι τίποτε το ουσιαστικό δεν έγινε επί της προηγούμενης δημοτικής Αρχής στον τομέα της τουριστικής προβολής της πόλης, ότι μάλλον οι ξένοι τουρίστες που προ κορωνοϊού  επισκεπτόταν την πόλη μας ήταν φαντάσματα και ότι μόλις τώρα επί της δικής του βασιλείας ξεκινά το ταξίδι των Ιωαννίνων στον κόσμο.
Βέβαια πιο αρμόδιος να απαντήσει σε όλα αυτά είναι πρώτα ο κύριος Γκόλας, που έφαγε τη “φόλα” εν τη αφελεία του και έπειτα οι άλλοι θιγόμενοι, όπως ο πρώην δήμαρχος κ. Μπέγκας,  ο Περιφερειάρχης κ Καχριμάνης και οι σχετικοί με τον τουρισμό οργανισμοί, που όπως γνωρίζουμε συμμετείχαν σε αρκετά συνέδρια του εξωτερικού, προωθώντας το τουριστικό προφίλ του τόπου μας  και ξοδεύοντας πολλά χρήματα, όπως αναφέρει, κατηγορώντας τους ο Δήμαρχος.
Πάντως, αν κρίνει κανείς από την ποιότητα του άρθρου και από τις εισηγήσεις δημάρχου και αντιδημάρχου, που είδαν το φως της δημοσιότητας, όχι μόνο διεθνής προορισμός δεν θα γίνουν τα Γιάννενα με τέτοιες νοοτροπίες αλλά πολύ δύσκολα θα ακούσουμε ξανά το βόμβο των αεροπλάνων που στο παρελθόν μετέφεραν ξένους τουρίστες στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων από διάφορους προορισμούς.


 Σήμαντρα και μικρές καμπάνες κτυπούν σε ώτα μη ακουόντων

Και ενώ οι καμπάνες που χτυπούν από καιρό στα Γιάννενα  αποκαλύπτουν  ότι αντί έργων η δημοτική Αρχή παράγει μόνο δικαιολογίες και προπαγάνδα και η καθημερινότητα της πόλης έχει κυριολεκτικά τα χάλια της με τις δημοτικές υπηρεσίες να βρίσκονται σε χειμερία νάρκη, εδώ και μερικές μέρες σήμαντρα και μικρές καμπάνες προειδοποιούν τον δήμαρχο ότι συνεργάτες του βαρύνονται με ηθικά παραπτώματα.
Απευθείας αναθέσεις σε συγγενείς και ημετέρους, αμφίβολες σχέσεις αντιδημάρχων με προσωπικές εταιρίες που με  το πρόσχημα της μεταβίβασης των μετοχών σε συγγενικά πρόσωπα πρώτου βαθμού επιχειρούν να ενδυθούν με τον μανδύα της νομιμότητος κλπ, όλα αυτά  αναδύουν μια δυσώδη οσμή.
Μόνο που ο Δήμαρχος ή επειδή πάσχει από κώφωση ή έχει χάσει την αίσθηση της οσφρήσεως δεν ακούει τα σήμαντρα και δεν οσμίζεται την αρχόμενη σήψη.
Και αντί να χρησιμοποιήσει τα αφειδώς προμηθευόμενα με απευθείας αναθέσεις απολυμαντικά για να καθαρίσει αυτές τις πρώτες πληγές, για να μην κακοφορμίσουν, σφυρίζει δήθεν αδιάφορα, γιατί δεν έχει το πολιτικό θάρρος να  πατάξει τα φαινόμενα αυτά εν τη γενέσει τους.  



 Καμπάνες ανασχηματισμού χτυπούν



Μπορεί η κυβέρνηση να την έβγαλε καθαρή μέχρι σήμερα, αφού μετά την εξάμηνη περίοδο χάριτος, όπου δεν έκανε σχεδόν τίποτε και με τους δείκτες της οικονομίας να υστερούν σε σχέση με την περυσινή χρονιά, ακολούθησε ως δώρον εξ ουρανού η επιδημία του κορωνοϊού, που έφερε τα πάνω κάτω
Έχοντας την τύχη η χώρα μας να ανήκει στις χώρες εκείνες κυρίως των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης που είχαν τα λιγότερα θύματα, αφού η πανδημία κτύπησε οικονομικά ανεπτυγμένες χώρες και πόλεις με εμπορικές σχέσεις με την εστία της πανδημίας, την Κίνα  με την καραντίνα που επέβαλε  και με το αναισθητικό του φόβου που διένειμε αφειδώς, κατόρθωσε να έχει ένα ήσυχο εντεκάμηνο.
Η αποδοχή της κυμαίνεται σε υψηλά ποσοστά, βοηθούντων και των ΜΜΕ που με ένα συνεχές υμνητικό κρεσέντο εν χορώ δοξολογούν, πότε το νέο Τσώρτσιλ, πότε τον νέο Μωυσή και πότε τον Ηρακλή, Κυριάκο Μητσοτάκη σε μια επιχείρηση προπαγάνδας που μόνες σε χώρες με αυταρχικά καθεστώτα συναντά κανείς.
Όμως ο καιρός να κυβερνήσει ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του έφτασε και τα κάστανα που πρέπει να βγάλουν από τη φωτιά είναι πολλά.
Ο τουρισμός είναι νεκρός, οι επιχειρήσεις είναι στα πρόθυρα του θανάτου και τα προβλήματα με τη γείτονα Τουρκία σοβαρά.
Και μέσα στο πλαίσιο αυτό οι παραφωνίες υπουργών είναι καθημερινό φαινόμενο. Στο υπουργείο Τουρισμού αίφνης υπουργός, υφυπουργός και ΓΓ  έχει ο καθένας τη δική του γραμμή αλληλλοαναιρούμενοι, ο Υπουργός Εξωτερικών και ο Υπουργός Άμυνας βρίσκονται σε διαφορετικό μήκος κύματος, στο Μεταναστευτικό γίνεται το έλα να δεις με τον Μηταράκη, στο Ανάπτυξης ο Γεωργιάδης αντί έργων και επενδύσεων  παράγει μέγα όγκο συνεντεύξεων από κανάλι σε κανάλι, ενώ στο Παιδείας και Πολιτισμού οδεύουμε ολοταχώς στη δεκαετία του 50.
Και σε περίπτωση εκλογών αλλά και αν δεν επιλεγούν τελικά αυτές, ο ανασχηματισμός είναι βέβαιος.
Χαρακτηριστικό του κλίματος είναι ότι ο πλέον δημοφιλής σύμφωνα με τις μετρήσεις της κοινής Γνώμης Υπουργός Κικίλιας, ο οποίος εδοξάσθη κρυπτόμενος ερωτοτροπεί με το Υπουργείο Άμυνας, που είναι ο διακαής του πόθος.
Λέγεται ότι είναι ο εκλεκτός του Αμερικανικού λόμπι αλλά αν το Αμερικανικό λόμπι ποντάρει στον Κικίλια, εύκολα καταλαβαίνει κάποιος, γιατί η χώρα αυτή αντιμετωπίζει σήμερα τα γνωστά προβλήματα…



ΣΥΡΙΖΑ: Για ποιους κτυπά η καμπάνα;



Και επειδή είμαστε σε μια χώρα Χριστιανική με τις καμπάνες να ηχούν όλο το 24ωρο δεν μπορούσε να μείνει χωρίς κωδωνοκρουσίες και  ο ΣΥΡΙΖΑ.
Θα περίμενε κανένας πως οι κωδωνοκρουσίες θα τον ξυπνούσαν από τον παρατεταμένο λήθαργο αλλά όχι.
Εδώ ο Covid 19 λειτούργησε σαν μια επιπλέον τάση που φράκαρε τα πάντα, διευρύνσεις, συνέδρια κλπ κλπ.
Οι πάντες στον ΣΥΡΙΖΑ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Προεδρικοί, πρώην προεδρικοί, πενήντα τρεις και χίλιοι δεκατρείς, συμπαραταχθέντες και συμπαρατασσόμενοι όλοι βλέπουν τον άλλον με μισό μάτι.
Τι περιμένουν; Μα να αποφασίσει ο Τσίπρας με ποιον από αυτούς θα συμπαραταχθεί.
Μια κατάσταση, τηρουμένων των αναλογιών που υπήρξε στο ΠΑΣΟΚ το 1976 με 79, όταν η κάθε ομάδα του ΠΑΣΟΚ από τους τροτσκιστές έως την Ομάδα του Αλευρά ονειρεύονταν για επικεφαλής της ομάδος τους τον …Αντρέα!
Το τι έγινε τελικά είναι γνωστό σε όλους.


Απόκαυκος, ο κωδωνοκρούστης 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *