Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Από δήμαρχος κλητήρας;

Δεν πέρασε ούτε χρόνος από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και  οι διεργασίες που συντελούνται στο προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο της τοπικής πολιτικής σκηνής διαμορφώνουν ένα νέο πολιτικό σκηνικό με συγκλίσεις που δεν θα περίμενε κανείς πριν ένα χρόνο.
Από το εκσυχρονιστικό τμήμα της συντηρητικής παράταξης μέχρι την Αριστερά καθημερινά παρατηρούνται συγκλίσεις σε φλέγοντα θέματα  που απασχολούν τον τόπο μας και που η λύση τους χρονίζει, αφού όλα έχουν βαλτώσει στα νερά του πατερναλισμού και της ανικανότητας.
Λύσεις που προϋποθέτουν  σχέδιο και όχι επικοινωνιακές πομφόλυγες στις οποίες καταφεύγουν οι εκπρόσωποι του παλαιοκομματισμού και της διαπλοκής.

Η περίπτωση του οδοφωτισμού του δήμου Ιωαννιτών και όχι μόνο αποδεικνύει με κραυγαλέο τρόπο το βατερλό της διοίκησης Ελισάφ, που σε λιγότερο από ένα χρόνο  πορεύεται από τη μια στην άλλη θεσμική εκτροπή και αντιμετωπίζει τις άλλες παρατάξεις και τους επικεφαλής τους σαν ειδικευόμενους στην κλινική του, με το να απαιτεί από  αυτούς  να προσέλθουν σε ένα γραφείο της περιφέρειας για ενημέρωση από υπάλληλο της περιφέρειας για υποθέσεις του δήμου, λες και ο δήμος είναι ανύπαρκτος!

Το έσχατο μέσο στο οποίο καταφεύγει τώρα η δημοτική αρχή είναι  η μέσα από κομματικές υποδείξεις παράδοση εν λευκώ του δήμου στον Περιφερειάρχη Ηπείρου, που διαθέτει περισσότερη εμπειρία διοίκησης από τον δήμαρχο και την ομάδα του, αφού η  ανικανότητα στοιχειώδους διοίκησης είναι κραυγαλέα και φαίνεται σε κάθε ζήτημα του δήμου.
Θα καταφέρει όμως ο κ. Καχριμάνης να ξελασπώσει τον κ. Ελισάφ, όπως τον ξελάσπωσε στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών με τους μεταφερόμενους από τη γειτονική χώρα ψηφοφόρους;

Και αν το καταφέρει, καιρός είναι ο κ. Θεοδωρικάκος να τον χρήσει υπερδήμαρχο με κάποιες από τις σταλινικού τύπου  νομοθετικές εμπνεύσεις του και να κάνει τον κ.Ελισάφ έναν από τους κλητήρες του…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *