Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Νέα πολιτική πρωτοβουλία των Οριζόντων Ηπείρου


Ζητούν έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου

Σε μια νέα πολιτική πρωτοβουλία προχώρησαν σήμερα οι Ορίζοντες Ηπείρου με τον επικεφαλής τους Σπύρο Ριζόπολου.
Με τρεις διαφορετικές επιστολές στον κ. Καχριμάνη, στον κ. Παργανά και στους επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου ζητούν να εξεταστεί η δυνατότητα της έκτακτης  σύγκλισης του Περιφερειακού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθεί διεξοδικά η  πρότασή των Οριζόντων Ηπείρου για την ανασυγκρότηση της Ηπείρου προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι βασικές συνέπειες που αφήνει πίσω της η πανδημία του covid-19.

Βασικοί άξονες της πρότασης αυτής είναι η δημιουργία ειδικού ταμείου ανασυγκρότησης της Ηπείρου και Περιφερειακή Διακυβέρνηση ειδικού σκοπού.

Και στις τρεις επιστολές επισημαίνεται από τον κ. Ριζόπουλο, ότι προς αποφυγή οποιαδήποτε παρερμηνείας των προθέσεων του επαναλαμβάνει δημόσια δήλωση του ότι η παράταξη των Οριζόντων Ηπείρου, από τη στιγμή που θα υιοθετηθεί το ΕΤΑΗ θα στηρίξει απλόχερα τις ενέργειες του, όμως ως φυσικό πρόσωπο δεν επιθυμεί να συμμετάσχει, καθότι ουδέποτε ήταν αυτοσκοπός του η εξουσία

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *