Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η πρώτη πραγματική ήττα της κυβέρνησης από το κίνημα του διαδικτύου

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος

Η πρώτη ήττα της κυβέρνησης είναι γεγονός.Την πέτυχε όχι το αυθόρμητο των μαζών της Ρόζας Λούξεμπουργκ- έχουν αλλάξει οι εποχές – αλλά το αυθόρμητο των  μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που χωρίς καμιά κομματική καθοδήγηση με την κατακραυγή που ξεσήκωσαν  για τα αμαρτωλά προγράμματα τηλεκατάρτισης, ανάγκασαν την κυβέρνηση σε αναδίπλωση.

 Ενώ μέχρι το μεσημέρι χθες οι κυβερνητικοί αλυχτούσαν προκλητικά από τα τηλεπαράθυρα – ηγουμένου του υπουργού ανάπτυξης- για την ορθότητα του προγράμματος, που είχε προκαλέσει τον πανελλήνιο καγχασμό, το απόγευμα ο πρωθυπουργός, ποιών την ανάγκη φιλοτιμίαν ανακοίνωσε την ακύρωση του προγράμματος του σκόιλ ελικικου και των λοιπών φαιδροτήτων. Χρειάστηκαν τόσες μέρες να το αντιληφθεί, λες και ζούσε σε άλλη χώρα.
 
Δυστυχώς σε αυτή την κυβερνητική ήττα η Αντιπολίτευση προσήλθε την τελευταία στιγμή ασθμαίνουσα και με το φόβο μήπως κακοχαρακτηριστεί,  ότι εγκαταλείπει τον πολιτικό καθωσπρεπισμό εν μέσω κορωνοϊού.

Είναι γεγονός ότι από τις περυσινές εκλογές η Αντιπολίτευση  βολοδέρνει και αφήνει την κυβέρνηση των Αχρήστων- Αρίστων να παίζει σε ένα γήπεδο, χωρίς αντιπάλους, με τα αργυρώνητα ΜΜΕ να την αποθεώνουν για το ποδόσφαιρο που δήθεν παίζει.
Ενώ ο ρόλος της είναι να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και να ασκεί δημιουργικά και με αποφασιστικότητα και τόλμη το καθήκον της, φωτίζοντας τις διάφορες πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής και προτείνοντας λύσεις, αυτή λειτουργεί με υποτυπώδη τρόπο χωρίς να υπερασπίζεται ούτε τις θετικές επιλογές του δικού της παρελθόντος.

Και όσες φορές η κυβέρνηση υποχώρησε, όπως στην περίπτωση του ανεκδιήγητου υφυπουργού Απόδημου Ελληνισμού με τα ψεύτικα πτυχία και τώρα με το απερίγραπτο φιάσκο με τα προγράμματα τηλεκατάρτισης, ήταν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που σήκωσαν το θέμα και όχι η Αντιπολίτευση που ακολούθησε καταϊδρωμένη.

Αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που μόνα τους δίνουν  καθημερινά τον αγώνα τους σε ένα ζοφερό τοπίο μαύρης προπαγάνδας και εκμαυλισμού των πάντων είναι και η μόνη ελπίδα για τις δύσκολες ώρες που ζούμε και τις δυσκολότερες που έρχονται.
Και το μήνυμα στην Αντιπολίτευση – μετά από αυτό το καραμπινάτο σκάνδαλο που αποτελεί και την πρώτη σαφή ήττα της κυβέρνησης – είναι να αφήσει τους δήθεν καλούς τρόπους πολιτικής συμπεριφοράς  και να ανασκουμπωθεί, γιατί η ζωή πάντα καλύπτει τα κενά και ουδείς είναι αναντικατάστατος.
Άλλωστε από ένα τέτοιο κενό στο πολιτικό τοπίο προέκυψε και η προηγούμενη κυβέρνηση.
Και κάτι ακόμη: Πολλοί από τους “πρωταγωνιστές” της προηγούμενης πενταετίας είτε γιατί κουράστηκαν είτε γιατί τόσοι είναι, είναι φανερό ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν  στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στη χώρα.
Αντί να στέκονται εμπόδιο, καλό είναι να αποτραβηχτούν και να πάνε στα σπίτια τους και να αφήσουν εκείνους που και διάθεση έχουν αλλά και ικανότητες.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *