Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Την έντονη ανησυχία του για τα μέτρα πρόληψης στη δομή φιλοξενίας Κατσικά εκφράζει το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας

Την έντονη ανησυχία του εκφράζει με επιστολή του στη Δημοτική Αρχή αλλά και στις δημοτικές παρατάξεις το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Κατσικά για τα μέτρα πρόληψης στη δομή φιλοξενίας που βρίσκεται εκεί.

“Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις στη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι, θέλουμε να εκφράσουμε ομόφωνα ως Τοπικό Συμβούλιο, τις έντονες ανησυχίες της Κοινότητάς μας, σχετικά με τη δομή φιλοξενίας στον Κατσικά. Οι ανησυχίες μας αυτές, εντείνονται και από το γεγονός, ότι η ενημέρωση που λαμβάνουμε για προβλεπόμενες ενέργειες αλλά και δρώμενα στη δομή, που βρίσκεται μέσα στην Κοινότητά μας, είναι καθόλα ελλιπής” τονίζεται στην επιστολή.

Το τοπικό συμβούλιο στη συνέχεια ζητά από τη δημοτική Αρχή να ενημερωθεί σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν:
– Μέτρα πρόληψης κατά της πανδημίας
– Μέτρα φύλαξης της δομής προσφύγων
– Αριθμό φιλοξενούμενων
– Αριθμό αφίξεων

“Πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν νέες αφίξεις, είναι σε όλους μας κατανοητό, ότι νέοι εισερχόμενοι από άλλες περιοχές αυξάνουν την πιθανότητα εξάπλωσης του ιού και επιβαρύνουν την υπάρχουσα κατάσταση στις συνθήκες διαμονής των προσφύγων, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους αλλά και για την Κοινότητά μας. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι αναγνωρίζετε τη φιλοξενία που έδειξε η Κοινότητά μας στη δομή προσφύγων-μεταναστών και για το λόγο αυτό αξιώνουμε να έχουμε άμεση ενημέρωση για ότι συμβαίνει και προβλέπεται στην δομή φιλοξενίας της Κοινότητάς μας” τονίζει το τοπικό συμβούλιο και καταλήγει με την επισήμανση ότι ” η διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των συγχωριανών μας και κατ’ επέκταση όλων μας, πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα από όλους τους φορείς, Δημοτική Αρχή και παρατάξεις και ως εκ τούτου αναμένουμε από κάθε πλευρά να ζητηθεί από την Πολιτεία να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης κατά της μετάδοσης του ιού καθώς και μέτρα φύλαξης”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *