Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τη Γάζα θα επισκεφθεί ο πρώτος Εβραίος Δήμαρχος της χώρας

Έντονη συγκίνηση αλλά και διπλωματική κινητικότητα προκάλεσαν οι τελευταίες ενέργειες και δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος επισκέφτηκε το στρατόπεδο του Άουσβιτς, τόπου μαρτυρίου εκατομμυρίων Εβραίων και όπου γεμάτος συντριβή ζήτησε συγγνώμη για όσα είχε πει στο παρελθόν για το θέμα αυτό και ευχήθηκε να μην συμβούν ξανά τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα.
Το γεγονός αυτό προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας, όπου διαμορφώνεται ένα κλίμα εναντίον του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων.
 Πολιτικοί, συλλογικότητες και φορείς  με διαφορετική πολιτική αφετηρία δεν περιορίζονται μόνο στον έπαινο της δημόσιας αυτοκριτικής του υπουργού Γεωργιάδη αλλά και πρωτοστατούν στην ανάληψη πρωτοβουλιών, που θα έχουν σαν σκοπό την καταπολέμηση του ρατσιστικού μίσους   και την άμβλυνση των παθών μεταξύ των κρατών αλλά και των λαών που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση και κατατρύχονται από φυλετικά μίση.
Διάχυτη είναι η βούληση, μετά την αποκήρυξη και των τελευταίων αντισημιτικών απόψεων και μάλιστα με δημόσια αυτοκριτική και συγγνώμη από αυτούς που τις εξέφρασαν, να εκδηλωθεί και η συμπάθεια και συμπαράσταση  και σε άλλους λαούς που είναι θύματα ρατσιστικού μίσους και επιβουλής.
Έτσι στα πλαίσια της διπλωματίας των πόλεων και προς τον σκοπό αυτό αντιπροσωπεία του δήμου Ιωαννιτών θα επισκεφθεί την πόλη της Γάζας, για να εκφράσει την συμπαράσταση στο δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό και να καταδικάσει τα αποτρόπαια εγκλήματα του κράτους του Ισραήλ σε βάρος αθώων γυναικοπαίδων.
  Επικεφαλής της αντιπροσωπείας θα είναι ο κ. Μωυσής Ελισάφ, ο πρώτος Εβραίος δήμαρχος της χώρας, ο οποίος είναι υπέρμαχος των ανθρώπινων δικαιωμάτων και που πολλές φορές δε δίστασε να ασκήσει κριτική για την συμπεριφορά των ομοθρήσκων του στο ζήτημα της Παλαιστίνης.
Στην αποστολή θα συμμετέχει και ο τέως δήμαρχος Φ. Φίλιος που διατηρεί  πατροπαράδοτες σχέσεις με την Παλαιστίνη από τον καιρό της πρώτης δημαρχίας του, κάτι που ελήφθη υπόψη από την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ, όταν του ανετέθη προ ετών η ευθύνη για την υποδοχή και φροντίδα των προσφύγων στην περιοχή μας.
Εμψυχωτής της όλης προσπάθειας είναι ο υπουργός κ. Βορίδης που έχει θέσει εαυτόν στην ενίσχυση κάθε κίνησης που στοχεύει στην αποτελεσματική καταπολέμηση  του ρατσιστικού μίσους και των φυλετικών διακρίσεων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *