Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Αποτέλεσμα εικόνας για σταυροδρόμι    Στο σταυροδρόμι των αποφάσεων

Του Στέφανου Καραμούτσιου

Είναι διάχυτη η δυσφορία της κομματικής γραφειοκρατίας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και των οπαδών της για την κριτική που ασκούμε τον τελευταίο καιρό σε πρόσωπα και πρακτικές.
Φαίνεται ότι αυτό το δικαίωμα το θεωρούν αποκλειστικό τους προνόμιο για να το ασκούν- αν το ασκούν- εν κλειστώ και παραβύστω ενώπιον μιας εκατοντάδας- άντε το πολύ 200 -μελών που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν την κοινωνία ( κούνια που τους κούναγε) αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους,  καθοδηγητές της Αριστεράς και κατ΄επέκταση της δημοκρατικής παράταξης.
Αυτό το γεγονός είναι καθόλα κωμικό και συνάμα αποκρουστικό.
Και επειδή ορισμένοι ψελλίζουν φωναχτά, ποιος είναι άραγε ο επιδιωκόμενος στόχος των δημοσιεύσεων μας απαντούμε ότι στόχος μας είναι η βοήθεια στον Αλέξη Τσίπρα, που παρόλες τις αδυναμίες,τα λάθη του, και τις ευθύνες που έχει, παραμένει ακόμη πολιτικό κεφάλαιο για τον τόπο μας.
Ο Αλέξης Τρίπρας  διαγράφει στον πολιτικό ορίζοντα την τροχιά του και ακόμη δεν έχει φτάσει στο τέλος αυτή η τροχιά. Από τις επόμενες όμως κινήσεις του θα κριθούν πολλά και για τη χώρα και τον εαυτό του.
Και όσον αφορά τον εαυτό του μικρή είναι η σημασία για το πώς θα καταγραφεί η πορεία του από την ιστορία.
 Η χώρα  είναι αυτή που προέχει και είναι φανερό ότι αυτοί που σήμερα φαίνεται ότι εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να σηκώσουν στους ώμους τους το βαρύ φορτίο της διακυβέρνησης της χώρας.
Μικρομεγαλισμοί, φαβοριτισμοί, μεγαλοστομίες περί ηθικών πλεονεκτημάτων, αντιγραφές πρακτικών του παλαιού πολιτικού κόσμου, παραλείψεις κλπ καθιστούν απαραίτητη την ανάληψη της πολιτικής σκούπας που θα ρίξει στο καλάθι των αχρήστων πρόσωπα, καταστάσεις και πρακτικές από το περιβάλλον του τωρινού πρωθυπουργού μέχρι την τελευταία οργάνωση του ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
Γίνεται αυτό ένα μήνα προ των εκλογών και με τη δεξιά να επελαύνει;
Φυσικά όχι! Αλλά η συγκρότηση των ψηφοδελτίων που θα δώσουν την μάχη των προσεχών εκλογών θα δείξει  προς τα που θα βαδίσουμε το επόμενο διάστημα…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *