Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Α κ ρ ο θ ι γ ώ ς …

                        

 

 

 

 

 

 

 

   Ο ιερός τεκές

Επειδή κάποιοι ενδεχομένως ανησύχησαν για τη χθεσινή απουσία μας, τους πληροφορούμε ότι η Παρασκευή είναι ημέρα προσευχής των Μουσουλμάνων. Έτσι στα λαγούμια του κάστρου στο Ιτσ Καλέ, όπου λειτουργεί και ιερός τεκές της εδώ κοινότητας του Ισις, που επιβουλεύεται τον επερχόμενο Μεσσία, συγκεντρωθήκαμε όλοι εμείς οι φανατικοί και αφού προσευχηθήκαμε  στον Αλλάχ, σχεδιάσαμε τις επόμενες κινήσεις μας.
Δεν ξέρω βέβαια μετά την αποκάλυψη αυτή σε τι ενέργειες θα προβεί ο εξ Αμπελοχωρίου αμπελοφιλόσοφος και animateur του κ. Μωυσή!

                                                       Εν μια …στιγμή 

Και μιας και ο λόγος για τον αμπελοφιλόσοφο, ας ξέρει ο κ. Μωυσής ότι ο τωρινός animateur του είναι σπίνος που πηδά από κλαδί σε κλαδί και μπορεί ξαφνικά να κελαηδήσει αλλού.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, όταν το ΠΟΤΑΜΙ  ήταν ακόμη ορμητικό και γεννούσε προσδοκίες για κάθε φιλόδοξο πολιτευτή. Τότε ο εν λόγω αμπελοφιλόσοφος και εναγωνίως αναζητών κάποιο ρόλο, υπέβαλε αίτηση να πολιτευθεί με τον Θεοδωράκη κοσμώντας το εν Ιωαννίνοις ψηφοδέλτιό του. Και ήταν τόσο βέβαιος για την μετά Βαίων και κλάδων αποδοχή του  αιτήματός του, που το σοκ που υπέστη από την απόρριψή του ήταν σφοδρό!
Προς καλή του τύχη  όμως μεσολάβησε τωρινός υποψήφιος με τον κ. Δημητρίου και ο   animateur πλαισίωσε πάραυτα το ψηφοδέλτιο του τοπικού ΚΙΝΑΛ, με άλλη ονομασία τότε, που δεν έβρισκε υποψηφίους για να κλείσει το συνδυασμό του!
Μιλάμε για μεγάλη συνέπεια πολιτικού ανδρός… 

                                                   Στα Μαρμαρένια αλώνια 

Εν χορδαίς και οργάνοις ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της Νέας Εποχής για τα  Μάρμαρα, με τηλεοπτική διακήρυξη του Αργηγού και σποτάκια των υποψηφίων!
Είναι φανερό ότι  η κατάληψη του δεσπόζοντος του οροπεδίου των Ιωαννίνων χωρίου είναι στρατηγικής σημασίας  για την εκπόρθηση της πόλεως.
Και ως γνωστόν ο Αρχηγός πέραν των άλλων ικανοτήτων είναι και ένας σύγχρονος Ιησούς του Ναυή, που σχεδιάζει την είσοδό του στην νέα γη της επαγγελίας…
                                                       Μιλούν για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;

    Παρακολουθούσα  με ενδιαφέρον τη συνέντευξη του κ. Γκόντα σε φιλικό  του τηλεοπτικό κανάλι, αφού ο ιδιοκτήτης του είναι και υποψήφιος με το συνδυασμό του πρώην δημάρχου.
Ο κ. Γκόντας εξέθετε τα επιχειρήματά του και αίφνης κατακεραύνωσε τον απερχόμενο δήμαρχο για ρουσφετολογισμό.
Όχι ότι η διακυβέρνηση Μπέγκα δεν χαρακτηρίζεται από τέτοια κρούσματα αλλά όλοι γνωρίζουν ότι πρωταθλητές στο εν λόγω άθλημα είναι ο κ. Γκόντας και ο ημέτερος κ. Φίλιος.
Έτσι άλλαξα κανάλι και έγινα θεατής του Survivor και του Μάστερ Σεφ…

                                                          Εις πολλά έτη Άγιε Δέσποτα!

Του Λαζάρου σήμερα και εορτάζει  η μονή των εν Ιωαννίνοις Λαζαριστών.

Πλήθη πιστών προσέρχονται μετά ευλαβείας στη μονή και δοξάζουν το θαύμα!

Λάζαρε δεύρο έξω…

Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *