Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ

Επιτέλους ήρθε η ώρα της στρατηγικής εφεδρείας των Βαγγελαντωνάκηδων με την είσοδο του υιού Πλεύρη στην Βουλή, στην θέση του αποχωρούντος Αβραμοπούλου. Φαντάζομαι πόσο συγκινητικό θα είναι για τους εναπομείναντες σοσιαλιστές το να συμπληρώνεται η επιθετική τριπλέτα των κκ Βορ(βο)ρίδη – Μπουμπούκου με τον μικρό Πλευρώτους! Και εις ανώτερα στην ιερή αντισυριζική τους μάχη! Εύχομαι να βρουν σύντομα και κανένα απόγονο Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλο και ακόμη παραπέρα…
Συγκινητική υπήρξε επίσης και η προσπάθεια του μικρού εφιαλτόπουλου να διαβεβαιώσει την διεθνή κοινή γνώμη για το επερχόμενο: «Κλίμα αβεβαιότητας μέχρι τον Φεβρουάριο» Με συνέντευξη του ο κ Κ Μητσοτάκης στο Bloomberg αναζωπύρωσε το θέμα της δραχμής Όπως υπογραμμίζει, αν η κυβέρνηση δεν εξασφαλίσει μέχρι το Φεβρουάριο τους 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τότε θα επιστρέψουν στους ψηφοφόρους τα διλήμματα του 2012, όταν η χώρα ήταν υπό την απειλή εξόδου απ’ το ευρώ,
 Μάλιστα σε ερώτηση για την αναταραχή στις αγορές τονίζει ότι: «εάν το πολιτικό σύστημα της χώρας δεν επιδείξει σοβαρότητα απέναντι στις δεσμεύσεις του στις μεταρρυθμίσεις, τότε οι αποδόσεις των κρατικών ομολόγων θα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα».«Αυτό θα κατανοηθεί απ’ τον καθένα και κυρίως απ’ το ΣΥΡΙΖΑ», συμπληρώνει. «Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξει ένα κλίμα αβεβαιότητας μέχρι το Φεβρουάριο. Η μεταβλητότητα προκαλείται απ’ το φόβο πρόωρων εκλογών και την πιθανότητα να τις κερδίσει ένα κόμμα το οποίο δεν είναι νορμάλ», υπογραμμίζει ο κ. Μητσοτάκης και συμπληρώνει: «οι επενδυτές των ελληνικών ομολόγων θα ζήσουν σ’ ένα τραινάκι ρόλερ κόστερ τους επόμενους τέσσερις μήνες καθώς η κυβέρνηση θα προσπαθεί να περιορίσει τον κίνδυνο πρόωρων εκλογών». 
Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το εάν πρέπει οι επενδυτές να ξεφορτωθούν τα ελληνικά ομόλογα που κατέχουν έως ότου εκλεγεί και πάλι Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «μην ρωτάτε εμένα, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Ρωτήστε το ΣΥΡΙΖΑ».
Πάκης ειδικός επί της δεξιάς ανθρωπολογίας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 845

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *