Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΕΞ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ


Σφοδρή κριτική, κατά του υπουργού Οικονομικών, από τον κ Απόστολο Κακλαμάνη που του απέδωσε «καταφρονητικό ύφος ενός υπουργού που δεν είναι εκλεγμένος», τον κατηγόρησε δε ότι παρότι είναι «φιλοξενούμενος σε αυτή την αίθουσα» «ξεπέρασε σε αλαζονεία τον κ. Σαμαρά» «Δεν ξέρω ποιοι επέλεξαν ή επέβαλαν τον Χαρδούβελη για υπουργό Οικονομικών» ωστόσο ξέρω ότι απαξίωσε το θέμα του ελέγχου των εμβασμάτων του εξωτερικού και του «ξεπλύματος» του «μαύρου» χρήματος.

 Και κορύφωσε λέγοντας «Για να εμφανιστούν οι κύριοι Σαμαράς και Χαρδούβελης ότι σκίζουν τα μνημόνια, πριν τα σκίσει ο Τσίπρας, δεν μπορεί η χώρα να πάει στην καταστροφή… Η χώρα κάθε μέρα πηγαίνει στα βράχια» τόνισε επίσης ο κ. Κακλαμάνης.
Στην απάντηση του ο κ Χαρδούβελης αλαζονικός και καχύποπτος πέταξε την μπέρτα του εμπρός και είπε “να φεύγω τώρα , είναι η ώρα, θα σας ξαναδώ”.

Πάκης ο βραχώδης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.159

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *