Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Tο ΠΑΜΕ για τον Βρεφικό Σταθμό Μετσόβου

 Τη Δημοτική Αρχή Μετσόβου καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ ” που ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθεί να διώξει από τη δουλειά τους εργαζόμενους μέσω ΈΣΠΑ στον βρεφικό σταθμό Μετσόβου επειδή διεκδίκησαν δεδουλευμένα 2 ετών που τους χρωστούσαν”.

“Αν και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μετσόβου θα εισπράξει από το ΕΣΠΑ την επιδότηση για τα βρέφη που θα φιλοξενηθούν φέτος, η Δημοτική Αρχή αποφάσισε μόνο για τους εργαζόμενους του συγκεκριμένου βρεφικού σταθμού, να μετατρέψει τις συμβάσεις από πλήρους απασχόλησης σε συμβάσεις με 4ωρη εργασία.

Η απόφασή αυτή έχει στόχο να τρομοκρατήσει όσους εργαζόμενους σηκώνουν κεφάλι, όσους διεκδικούν το αυτονόητο: να πληρώνονται για την δουλειά που κάνουν.

Όμως, πέρα από την έλλειψη οποιασδήποτε νομιμότητας για την άμεση εφαρμογή της, η απόφαση αυτή αποδεικνύει και την διαχειριστική ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής, που ενώ πληρώνεται από το ΕΣΠΑ διατείνεται ότι δεν μπορεί να πληρώσει τους εργαζόμενους. Αποτέλεσμα τέτοιων επιλογών ήταν να φτάσουν οι εργαζόμενοι την προηγούμενη χρονιά να είναι 23 μήνες απλήρωτοι και να διεκδικούν δικαστικά τα δεδουλευμένα τους.

Ταυτόχρονα, για να αναγκάσει τους εργαζόμενους να παραιτηθούν από τον βρεφικό σταθμό ακολουθεί επικίνδυνες πρακτικές για τα ίδια τα βρέφη, αφού ο βρεφικός σταθμός είναι ανοιχτός πολύ περισσότερες ώρες και άρα τα βρέφη θα είναι αφύλακτα!” επισημαίνει το ΠΑΜΕ που ζητά

-Να σταματήσει η τρομοκρατία από την Δημοτική Αρχή Μετσόβου.

-Να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι κανονικά με πλήρες ωράριο στις δουλειές τους


-Να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα 

-Να σταματήσει η ομηρία των προγραμμάτων. Αμεσα προσλήψεις μόνιμου εξειδικευμένου και επαρκούς προσωπικού με πλήρη εργασιακά δικαιώματα

-Κρατική μόνιμη χρηματοδότηση όλων των προνοιακών δομών
Δημόσιους – δωρεάν – σύγχρονους και ασφαλείς παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς με κτιριακή επάρκεια, καταλληλότητα, υποδομή, ποιότητα φαγητού.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 845

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *