Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΟΡΕΞΑΤΟΙ ΟΙ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΙ

Μετά το ιδρυτικό τους συνέδριο που δεν άλλαξε καθόλου το θολό και ομιχλώδες τοπίο, που εξ αρχής επεδίωξε, συνέχισε με.τα τασάκια στις παραλίες ,την αναρρίχηση στα Μετέωρα, την συναυλία στα Ανώγεια κοκ Κάτι θα ξέρουν αυτά τα καλομαθημένα παιδιά για να τρέχουν καλοκαιριάτικα….

Ο ψευδοανατροπεύς του Mega πάντως συνεχίζει το δούλεμα! Το πολυσυλλεκτικό του κίνημα παραμένει ωστόσο μονοπρόσωπη ΕΠΕ, οι υποψήφιοι πελάτες του συνεχίζουν να βαυκαλίζονται ότι είναι ευρωπαίοι αλλά θυμίζουν έντονα επαρχιωτισμό τύπου Τσουκάτου & Νεονάκη (στο αφελέστερο) Εξάλλου το «θάψιμο» των παλιών κομμάτων που επικαλείται πρακτικά μεταφράζεται σε μια ανώδυνη κριτική ενώ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει αντιθέτως πάθος όχι δια τίποτε άλλο αλλά… για την επαπειλούμενη επιστροφή στο παρελθόν και τον συντηρητισμό. Φιλοδοξεί δε στην χώρα των λωτοφάγων να είναι αυτός το φύλλο συκής για όλους τους «πεθαμένους» πολιτικούς του χθες Άρα μάλλον την νεκρανάσταση τους προσδοκά παρά το οριστικό τους θάψιμο όπως λέει

Προς το παρόν πάντως κάτι καραπεθαμένοι όπως οι κκ Γρηγόρης Ψαριανός, Πέτρος Τατσόπουλος και Κατερίνα Μάρκου ( τσιφτετέλια της ΔΗΜΑΡ). φαίνεται ότι ενδιαφέρονται να «κολυμπήσουν» στο θολό Ποτάμι.

Πάκης ο παρατηρητικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *