Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μόνο οι χρυσαυγίτες βουλευτές γνώριζαν πως θα κλείσει η Βουλή…

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής γνώριζαν πως την Τετάρτη θα έκλεινε η Βουλή σε αντίθεση με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης αλλά ακόμη και της συμπολίτευσης που αγνοούσαν τα σχέδια της κυβέρνησης.

Ο αρχηγός της νεοναζιστικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά την τοποθέτησή του στο πλαίσιο της συζήτησης για την άρση ασυλίας του, ανέφερε πως την Τετάρτη η Βουλή θα κλείσει, αιφνιδιάζοντας του βουλευτές. «Πως γίνεται ο προφυλακισμένος Μιχαλολιάκος να γνωρίζει κάτι που όλοι οι υπόλοιποι αγνοούσαν», διερωτήθηκαν πολλοί.

Σημειώνεται πως τόσο ο Μιχαλολιάκος, όσο και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, έφεραν ξανά στην επιφάνεια τις στενές επαφές κυβερνητικών στελεχών με τα στελέχη της νεοναζιστικής οργάνωσης. Μεταξύ άλλων ο Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε σε «μυστικές επαφές» με τον Γιώργο Μουρούτη, αλλά και δύο υπουργούς.

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter: «Το εσπευσμένο και αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής που όλοι αγνοούσαμε γνώριζαν από το πρωί οι απολογούμενοι βουλευτές της Χ.Α.»

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *