Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ …

Photo: Panayiotis Tzamaros / Fosphotos.com

Γράφει ο γερμανοτραφής υποψήφιος του ΠΟΤΑΜΙ κ Τέλλογλου πως οι κυβερνητικοί ομόθυμα ολοφύρονται «Μας έκαψε ο Θεοχάρης».
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: « Ο κ. Θεοχάρης και ο κ. Στουρνάρας δεν είναι πολιτικοί με την έννοια να κινδυνεύουν από μια έκθεσή τους σε εθνικές εκλογές. Είναι τεχνοκράτες. Είναι εύκολο να φορτωθούν τις ευθύνες. Ο κ. Θεοχάρης αναγκαζόμενος σε παραίτηση -δεν μπορούν να τον απολύσουν- και ο κ Στουρνάρας εκδιωκόμενος μετά από μια ενορχήστρωση πολιτικών διαμαρτυριών, όπως συνέβη στο παρελθόν και με άλλους υπουργούς Οικονομικών. Είναι φυσικά δικαίωμά τους να το κάνουν. Έτσι και αλλιώς εμείς θα πληρώσουμε, αυτοί θα πληρώσουν;»
Τι διαφεύγει (;) του εμβριθούς αναλυτή; Ότι οι συγκεκριμένοι τεχνοκράτες είναι άνθρωποι της troika εξ αρχής Είναι λοιπόν πιθανότερο να διώξουν αυτοί τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο παρά το αντίθετο Τυχόν αντικαταστάσεις, προαγωγές κοκ είναι ήδη προσυμφωνημένες και αποφασισμένες και ουδόλως αποτελούν αποτέλεσμα πίεσης των διαφόρων Κασσήδων είτε της δεξιάς είτε του Βενιζελιστάν

Πάκης Ποταμιάνος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *