Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Υποψήφιοι τώρα , υποψόφιοι μετά τις εκλογές !

Σχολιάζει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος

Τι πάω και θυμάμαι κι εγώ μερικές φορές; Τις πρόβαλλες ήμουν στο σουπερμάρκετ και κοιτούσα τα γάλατα! Και θυμήθηκα όλες αυτές τις φανφάρες και τις ανακοινώσεις και τις δήθεν προσπάθειες της κυβέρνησης για να φέρει φτηνό γάλα στο λαό! Τι είδα τελικά; Το μούσι της Κοντσίτας! Όχι μόνο δεν φτήνυνε το γάλα, αλλά μπορώ να πω ότι κάποια ακρίβυναν και λιγάκι!
Πετύχαμε συμφωνία νέα για μείωση της τιμής στο φυσικό αέριο που μας πουλάνε οι Ρώσοι, έτσι πανηγύριζαν οι κυβερνώντες! Και βλέπω ότι το αέριο αυξήθηκε κατά 12% φέτος! Τώρα που οι πιο πολλοί θερμαίνονται με το ηλεκτρικό ρεύμα; Μια χαρά εποχή ήταν να κάνει και η ΔΕΗ μερικές αυξήσεις, για δείτε τι ωραία είναι το αϊρκοντίσιον χειμώνα καλοκαίρι!
Αλλά ποιος ασχολειται με όλα αυτά; Οι μισοί Έλληνες γίνανε υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, πάρεδροι και περιφερειακοί και κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον θέλοντας να γίνουν όλοι Μαυρογιαλούροι και Γκόρτζοι!
Τα κόμματα κάνουν μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις με 200-300 άτομα και η ζωή συνεχίζεται άνεργη άφραγκη και…υποψηφία! Και όλο αυτό είναι απλά ένα τίποτε, γιατί απλά τα κόμματα περιμένουν το βράδυ των εκλογών να χρωματίσουν λίγο το χάρτη της Ελλάδας, μπλε, ροζ, κόκκινο, και μετά τις εκλογές θα αρχίσουν να βγαίνουν μια μια οι εντολές των δανειστών που θα μας χρωματίσουν μαύρη την ψυχή…
Ήδη μας το λένε από την Ευρώπη! Ναι σας διαλύσαμε, αλλά ποιος σας είπε να ζητήσετε βοήθεια; Δεν πειράζει όμως ο Έλληνας έχει γίνει τόσο μαλθακός που δέχεται το οτιδήποτε πλέον! Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ για ψίχουλα γιατί έτσι κάπνισε του κάθε επιχειρηματία που κανένας δεν τον ελέγχει πλέον, και με πολύ άσχημες συμπεριφορές και την μόνιμη απειλή ότι απ έξω από την πόρτα περιμένουν ένα σωρό άλλοι άνεργοι Έλληνες και αλλοδαποί!
Γυάλισε μου και τα παπούτσια και μη μιλάς σκλάβε! Να ανατρέψει την κατάσταση ο Έλληνας δεν υπάρχει περίπτωση! Άμα βλέπεις ότι πετάει την ψήφο του στα ποτάμια,δεν έχει καμιά όρεξη να σκεφτεί σοβαρά για το μέλλον του και των παιδιών του! Ότι δείχνει η τηλεόραση είναι καλό και ακόμα καλλίτερα τώρα που το δείχνει και ψηφιακά! Ψηφίστε, ποτάμια, Κοντσίτες και βραστά αβγά, πάρτε και τα χάπια σας και καθίστε άπραγοι όλοι στο καφενείο και κοιτάτε την ανάπτυξη να παίζει μπάλα! Σαλαμαλέκουμ κορόιδα!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *