Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εκτός ευρωλίστας του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλμπάνης

Εκτός ευρωλίστας του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν τελικά οι Αλμπάνης- Μυλόπουλος, αφού στη δεύτερη κάλπη που ψήφιζαν οι Συριζίτες  κεντροεπίτροποι βρέθηκαν 16 εξωκομματικές υποψηφιότητες με τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να πρέπει να εγκρίνουν (υπέρ), να απορρίψουν (κατά) ή να ψηφίσουν λευκό. Το «εισιτήριο» για να ριχτούν στη μάχη για της ευρωκάλπης κατάφεραν και πήραν οι 14, πλην του πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου και του πρύτανη του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλου Αλμπάνη, για τους οποίους οι αρνητικές ψήφοι ήταν περισσότεροι.
Δεν γνωρίζουμε τι δεν πήγε καλά για τον Μυλόπουλο, αν και το όνομά του σε προδιαθέτει αρνητικά για τον Αλμπάνη όμως είμαστε βέβαιοι ότι μέτρησαν τα καμώματά του στις διεργασίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στα Γιάννενα, όπου φέρθηκε κυριολεκτικά σαν …αλμπάνης!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *