Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έφυγε και ο Θεόκλητος



Α κ ρ ο θ ι γ ώ ς


Έκλεισε μια σελίδα στην ιστορία της πόλης με τον θάνατο του μητροπολίτη Θεόκλητου. Ο μεταστάς υπήρξε μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Ελλαδικής εκκλησίας  με κυρίαρχα χαρακτηριστικά την αντισυμβατικότητα  και την απέχθειά του σε  καθιερωμένες συμπεριφορές, πρακτικές και νοοτροπίες που χαρακτηρίζουν τον μικρόκοσμο των  παρ’ ημίν μητροπολιτών, τον ρεαλισμό που υπέκρυπτε μια αξιοσημείωτη πνευματικότητα. που όμως δεν την διαφήμιζε όπως κάνουν ορισμένοι άλλοι, και την διακριτικότητα με την οποία προσήγγιζε τα “εγκόσμια”
Αφήνει έντονα το στίγμα του και η απώλειά του θα φανεί στο μέλλον…

Τρικυμία εν κρανίω…


Τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ με την  Αριστερή Πλατφόρμα να αντιδρά στο  άνοιγμα της ηγεσίας προς εξωκομματικούς και προσωπικότητες από το χώρο της αριστερής σοσιαλδημοκρατίας  και να καταθέτει  μάλιστα δύο τροπολογίες στη διακήρυξη για τις ευρωεκλογές, εκ των οποίων  η μία αφορούσε  μάλιστα την εκπόνηση και επεξεργασία ενός σχεδίου για έξοδο από το ευρώ, οι οποίες ωστόσο δεν έγιναν δεκτές, ενώ στην τοποθέτησή του ο Π. Λαφαζάνης έκανε λόγο για ανάγκη “ριζοσπαστικοποίησης” του ΣΥΡΙΖΑ.

Γεγονός, που  λίγες ημέρες πριν τις εκλογές δεν θα αφήσουν βέβαια  ανεκμετάλλευτο  οι κάθε λογής αντίπαλοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσο και αν το επιχείρημα ότι στον ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν να συζητούν ακόμη δεν είναι αξιοκαταφρόνητο, αρκεί το “κόλλημα” ορισμένων με ζητήματα που έχουν κατ’ επανάληψη συζητηθεί και λυθεί με δημοκρατικό τρόπο να μη γίνεται μόνιμη συνήθεια…
Πάρτε κόσμε!

Ακόμα και άνω των 100 ευρώ αύξηση στις επικουρικές τους συντάξεις, θα δουν αυτές τις ημέρες χιλιάδες συνταξιούχοι. Ωστόσο δεν πρέπει να βιαστούν να χαρούν, καθώς η αύξηση είναι περιορισμένης χρονικής ισχύος, ίσα-ίσα μέχρι να περάσουν οι εκλογές, γιατί από τον Ιούλιο και μετά, η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των επικουρικών φέρνει μειώσεις έως και 30%.!!!

Μόνο που το σύστημα αυτό δεν ήταν ακόμη έτοιμο για εφαρμογή- εκλογές γαρ- και πάντα η ελπίδα να τσιμπήσουν τα χαϊβάνια καθοδηγεί τις φαεινές επινοήσεις αυτής της καθόλα ευρωπαϊκής κυβέρνησης

Πάει το Απολλωνάκι…
Έληξε χθες το πιο βρώμικο πρωτάθλημα του κόσμου με το Απολλωνάκι να ακολουθεί τον Άρη στην Β΄Εθνική.
Και πώς να γινόταν διαφορετικά, αφού ο πρόεδρός του έπεσε στη δυσμένεια του Μαρινάκη και ως γνωστό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις από κάτω τον Ολυμπιακό, που ρυθμίζει τα πάντα ακόμη και το που κατουρά ο κάθε διαιτητής!
Η ιστορία της καταρασθείσης συκής

Στην λειτουργία της Μεγάλης Δευτέρας, περιλαμβάνεται και η ιστορία της «Καταραθείσης και Ξηρανθείσης Συκής». Ο Χριστός περπατώντας στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, την επομένη ημέρα της εισόδου του, είδε μια εύρωστη συκιά με παχύ φύλλωμα. Την πλησίασε με σκοπό να κόψει ένα σύκο. Η συκιά όμως δεν είχε καθόλου καρπούς. Τότε ο Ιησούς είπε απευθυνόμενος στο δέντρο: «Μηκέτι εκ σου καρπός γένηται εις τον αιώνα και εξηράνθη παραχρήμα η συκή» (Ματθ.21:19). Η συκιά την ίδια στιγμή ξεράθηκε. Γι’ αυτό λέγεται «Καταραθείσα», δηλαδή καταραμένη και «Ξηρανθείσα», δηλαδή ξεραμένη.

Αυτά μέχρι τώρα, γιατί στην ιστορία της σοσιαλιστικής υμνωδίας θα καθιερωθεί μετά βεβαιότητος η ιστορία της καταραθείσης και ξηρανθείσης ελαίας, αφού το λάδι της το έφαγαν οι Απόστολοι του Πασοκικού σοσιαλισμού και για το πόπολο έμειναν τα σπορέλαια
Απόκαυκος ο Ελαιάτης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *