Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Υπεράνω των νόμων ο Μπουτάρης

Τελικά μετά από κυβερνητική παρέμβαση, αποτέλεσμα πρωτοφανών εκβιασμών από την πλευρά Βενιζέλου δόθηκε με φωτογραφική τροπολογία η δυνατότητα στον Γιάννη Μπουτάρη να είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

 Η (ν)τροπολογία, άλλαξε το άρθρο 14 του Καλλικράτη, βάσει του οποίου ο κ. Μπουτάρης έπρεπε να είχε παραιτηθεί από τη θέση του στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης προ 18μήνου, για να μπορεί να καταθέσει εκ νέου υποψηφιότητα, κάτι που δεν είχε κάνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης  έγκαιρα και έτσι αυτοδίκαια αποκλείονταν η συμμετοχή του στις εκλογές.

Έτσι αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά ότι οι νόμοι είναι λάστιχο και κάποιοι είναι περισσότερο ίσοι, αφού είναι βέβαιο ότι αν αυτό αφορούσε τον υποψήφιο άλλης πόλης δεν θα κουνιόταν φύλλο.
Αλλά  και η στάση του νεωτεριστή Μπουτάρη που αποδέχεται μια τέτοια κυβερνητική εξυπηρέτηση δείχνει, πόσο κούφιες ήταν οι διακηρύξεις  περί ακηδεμόνευτης τοπικής αυτοδιοίκησης κλπ κλπ με τα οποία μας είχε “φλομώσει” η κίνηση των πέντε…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *