Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τα αποκαλυπτήρια Γκόντα και το …μυστήριο του Γώργου Τζιαφά

Αποκαλυπτήρια είχε χθες η παράταξη Γκόντα  στο Γκράντ Σεράι με όλους τους πρωταγωνιστές επί σκηνής και με τους αστυνομικούς και τους εκπαιδευτικούς να έχουν την τιμητική τους.
Όμως τα αποκαλυπτήρια έκρυβαν και ένα μυστήριο, αφού η αναμενόμενη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του δημοσιογράφου Γιώργου Τζιαφά δεν έγινε ποτέ.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι οι αντιΣαμαρικές θέσεις του σχολιαστή του τοπικού ΒΗΜΑτος έπαιξαν το ρόλο τους, αφού ο κ.Τζιαφάς δεν φείδεται  λόγων για να διεκτραγωδεί συνεχώς τα καμώματα της κυβέρνησης και ορισμένοι ομιλούν για άνωθεν παρεμβάσεις  προκειμένου να κοπεί η υποψηφιότητα του στενού φίλου του κ.Γκόντα.
Οι επόμενες μέρες θα δείξουν, τι τύχη θα έχει η υποψηφιότητα αυτή και πόσο ο κ.Γκόντας ανθίσταται σε έξωθεν και άνωθεν παρεμβάσεις…
Ramon, ο καχύποπτος κύων 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *