Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Θα κάνει ΜΠΑΜ!!!

Αγαπητέ Απόκαυκε,
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΝΕΑΝΙΚΟΙ ΑΓΚΩΝΕΣ”, τις τελευταίες ημέρες κομμάντος της πρωτοεμφανιζόμενης οργάνωσης -ονομα & πράμα- “Ανατρεπόμενοι Οπλίτες” έχουν γεμίσει με ετεροσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς διάφορα σημεία της πόλης.
 Ιδιαίτερη προτίμηση δείχνουν στους κάδους απορριμμάτων αρμοδιότητας του νυν αντιδημάρχου και προαλειφόμενου δημάρχου , καθώς και στο Καραβάν Σαράι του “Πίτσι πίτσι με το Μήτση”.
Οι μηχανισμοί-ακίνδυνοι για τους πολίτες- πρόκειται, σύμφωνα με προκήρυξη της οργάνωσης, να εκραγούν κατά συρροή το βράδυ της 18ης Μαϊου και αναμένεται να προκαλέσουν αρχικά τριγμούς και σε διάστημα μιας εβδομάδας να κλονίσουν συθέμελα τα σαθρά οικοδομήματα της “Ασυνάρτητης Δημευτικής Βραδυπορίας” και της “Κενότητας Πωλητών (λαϊκών) – Μια από τα ίδια”. Συνέπεια αυτού είναι να χαλάσει η σούπα (θα κόψει το αυγολέμονο) των ντόπιων μεγαλοσυμφερόντων .
Εις αύριον τα σπουδαία…

Κώστας ο θεο- μπαίχτης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *