Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πέντε στην Ηπειρο για τα απορρίμματα

Στην τελική φάση πέρασε και ο διαγωνισμός για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Ηπειρο.

 Οπως ανακοίνωσε χθες η γενική γραμματεία Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), από τις έξι εταιρείες και κοινοπραξίες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές οι πέντε.

Πρόκειται για τις: ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Ακτωρ – ΗΛΕΚΤΩΡ, Archirodon Group – Intrakat – Envitec, Τοξότης και ΕΡΕΤΒΟ – ΔΟΜΟΣΠΟΡ – ΕΓΝΩΝ.

Επόμενο βήμα στον διαγωνισμό είναι η τεχνική αξιολόγηση προσφορών και κατόπιν, αν δεν υπάρξουν ενστάσεις, το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών και η επιλογή του αναδόχου. Το βασικό κριτήριο για την επιλογή του αναδόχου είναι το χαμηλότερο τέλος χρήσης που θα κληθεί να καταβάλει ο δημότης. Υπενθυμίζεται πως ο διαγωνισμός αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων ολόκληρης της περιφέρειας Ηπείρου (περίπου 105.000 τόνοι ετησίως). Αναθέτουσα Αρχή είναι η περιφέρεια Ηπείρου. Πρόκειται για τον πέμπτο διαγωνισμό για τη διαχείριση απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ που περνάει στην τελική φάση, μετά τους διαγωνισμούς Δυτικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Ηλείας και Σερρών.
Πηγή: Καθημερινή 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *