Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τα κάστρα πέφτουν από μέσα…

Τις πταίει για το ναυάγιο του Φίλιου;
Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι ο Μωυσής Ελισάφ εμφανιζόταν σφόδρα ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος δεν είχε καταδικάσει όσα διέδιδε ο Βασίλης Μασσαλάς σε βάρος του;
Έλεγε ή δεν έλεγε ότι γι’ αυτόν είναι θέμα ηθικής τάξης και ως εκ τούτο ο δήμαρχος δεν μπορεί να παραμείνει αμέτοχος;
Και τελικά έλεγε ή δεν έλεγε ο Μωυσής ότι η παράταξη πρέπει να κάνει πρώτα την αυτοκριτική της, να συζητήσει για το τι έκανε και τι δεν έκανε σε σχέση με όσα προεκλογικά είχε υποσχεθεί και μετά να πάει σε προεκλογικές διαδικασίες;

Το Γιαννώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

1 Σχόλιο

  1. ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ says:

    Φοβού τους αδίστακτους "φίλους" ή τους άσπονδους εχθρούς σου.

    Η διορατική σκέψη-άποψη:" να δώ τον Εβραίο να συνεργάζεται με τον άσπονδο εχθρό του και να πέσω μέσ´ στη λίμνη να πνιγώ" στάθηκε ικανή να κινητοποιήσει το Κεντρικό Συμβούλιο (ίσως και τη Μοσάντ) και να ζητάνε την τιμωρία και τον "αποκεφαλισμό" ή ακόμα να κινητοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο! για να εκδώσει απόφαση χαρακτηρίζοντας έναν πολίτη (μη μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου) ως ρατσιστή!!!

    Ήθελε, ο Ελισάφ Μωυσής, να χαράξει στο μπράτσο του έναν …αριθμό. Έτσι νόμιζε πως θα ησύχαζε από ένα "εμπόδιο."

    Και ήταν τόσο το μίσος του και κυρίως ο πανικός του, που αποσιωπούσε την προσφορά του πολίτη αυτού έναντι της Ιστορίας και της μνήμης της Εβραϊκής κοινότητας.

    Οι κατάπτυστοι σχεδιασμοί του δεν έπιασαν.
    Αποκαλύφθηκαν πλήρως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *