Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πόσο πάει το ξεμάτιασμα Μισέλ;

Δυναμική απάντηση και κυρίως με …πολιτικά επιχειρήματα δίνει το κόμμα της Λ. Συγγρού στην επικείμενη εκλογική συντριβή που έρχεται με βήμα ταχύ. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», οι επιτελάρχες της ΝΔ, στρέφονται πια σε παραδοσιακές μεθόδους, όπως αυτή του ξεματιάσματος για να απαντήσουν στους πολιτικούς τους αντιπάλους.
Γράφει χαρακτηριστικά ο «Βηματοδότης»:
«Το γιατί το είπε ο υφυπουργός Αμυνας και βουλευτής της ΝΔ, Αθ. Δαβάκης: “Με τις μούντζες που νιώθουμε ότι τρώμε κάθε φορά που βγαίνουμε στην τηλεόραση και τις ύβρεις που εκτοξεύουν εναντίον μας σίγουρα μας πιάνει πονοκέφαλος. Θέλουμε μετά ξεμάτιασμα».
«Ρωτήθηκε πάντως ο κ. Δαβάκης ποιες θεωρεί ικανότερες ξεματιάστρες στο κόμμα του και χωρίς καμία δυσκολία ονομάτισε δύο βουλευτίνες: την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και την Φεβρωνία Πατριανάκου. Τώρα πώς εμπιστεύεται ο υφυπουργός Αμυνας να τον ξεματιάζει η κυρία Πατριανάκου, με την οποία οι σχέσεις τους βρίσκονται στο χειρότερο σημείο (επειδή και οι δύο εκλέγονται από την ίδια εκλογική περιφέρεια της Λακωνίας), δεν εξηγείται».

ΣΧΟΛΙΟ ΡΙΤΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙΔΑ: Αλλά και για το κορίτσι του Αρχηγού υπάρχουν επιφυλάξεις για τις ικανότητες στο ξεμάτιασμα, αφού οι λοιμώξεις πάνε σύννεφο. Εκτός και αν ο Αρχηγός δεν ασημώνει το κορίτσι…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *