Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και ο Κασσής με τον Φίλιππα Φίλιο; Ή μήπως όχι;

Αγαπητέ Απόκαυκε, 

Κατανοούμε την αλαζονική ζαλούρα των όψιμων υποστηρικτών του Φίλιππα Φίλιου. Κατανοούμε, τι σημαίνει η καρέκλα και γιατί η  σπουδή κάποιων να κατασκευάσουν ενόχους και φταίχτες.. Πολύ, περισσότερο, κατανοούμε εκείνους που βγάζουν το ημι-παράνομο ψωμάκι τους από όσα γράφουν και διαδίδουν.
‘Ελα, όμως, που η πραγματικότητα και μάλιστα η ραδιοφωνική έρχεται να τους διαψεύσει.
Σε όλους αυτούς, λοιπόν, που ψάχνονται και ψάχνουν για ενόχους  μία μικρή υπενθύμιση: ” Το δίπολο Φίλιου- Γκόντα θα σπάσει από τη μια του πλευρά”.
Τάδε, έφη, ο Μιχάλης Κασσής, ανήμερα, προσοχή, ανήμερα των εκλογών της παράταξης….
Το Γιαννιώτικο λαβράκι
ΥΓ Και μιας και ο λόγος περί όψιμων υποστηρικτών να υπενθυμίσουμε ότι ο Τάκης Θεμελής απουσίαζε από κρίσιμες συνεδριάσεις της δημοτικής ομάδας ως αποτέλεσμα της δυσαρέσκειας του για μια σειρά χειρισμών του απερχόμενου Δημάρχου, θέτοντας επισήμως ζήτημα για θέμα «γυναικείου ενδιαφέροντος» και ζητώντας  να απαλλαγεί από κάθε επιτροπή που είχε ορισθεί…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *